Subscribe
Ban
Posted on 25 May 2017 - 07:40 AM
öncelikle selamın aleyküm beyler badlionda banlandım kill aura kullandığım için daha önceden ban itirazı açmamıştım şimdi açıcam fakat açamıyorum nasıl yapıcam o işi ban itirazlar konusunda da ( BAN İTİRAZIN ) gibi bir yer de yok yardım ederseniz sevinirim.Posted on 26 May 2017 - 01:30 PM
öncelikle aleykum selambadlionun sitesinin sağ üst kısmında bilgi bölümü var oraya tıkla. Sonra İtirazlar bölümüne tıkla ve itiraz oluştura tıklayarak ban kaldırma formu doldurabilirsin kardeşim :3 <3 umarim kalkar yakışıklı :D
Posted on 27 May 2017 - 05:43 AM
Erdem kanka öncelikle yorumun için eyvallah ama nerede yazıyor itiraz oluştur falan? biraz anlatır mısın? videolarını youtubede izlediğim kadarıyla " İtirazlar İtiraz Hakkında Sık " kısmı var oraya basıyorum orda bi link var " Go to the Ban Appeals section and fill out an appeal form. " diye buna tıklıyorum tekrar daha önceden açılmış itirazlar sayfasına atıyor.Posted on 27 May 2017 - 05:18 PM
Beyler bakın bi ya şu banı açtırıyım yardım edin gençlerPosted on 27 May 2017 - 07:31 PM
@DeSwoop youtube,de videosu var izle ve yap konu açmana bile gerek yokPosted on 28 May 2017 - 06:07 AM
@Flamer35 kanka ben youtubedekileri izledim onlar "İtirazlar hakkındaki sık" kısmına basıyor ordaki form linkine bastıktan sonra yapabiliyorlar fakat aynısı ben yaptığımda önüme form falan vb birşey gelmiyor daha öncedende hiç bir ban itirazı açmamıştım nasıl halledebilirim yardım ederseniz çok iyi olucak :) ?