Store
Subscribe
Badlion Ping Sorunu
Öncelikle iyi günler arkadaşlar, Benim internetim gayet iyi Türkiye'nin % 85 inden daha iyi istanbulda oturuyorum.Ancak Badlion Dışındaki EU sunucularında pingim 60'ı gecmezken Badlion'da 90ın altina düşmüyor.Neden olabilir?
 0
PM Link
L
 0
PM Link
Aga Oynadıgın Diğer EU sunucuları Almanya ya bağlı Badlion dahil fakat bence senin internetinde sıkıntı var.
 0
PM Link
Bende sıkıntı yok gibi fiber kullanıyorum
 0
PM Link
Beyler sanki badlion kuruculaarı duydu beni pingim bi anda 50 oldu teşekkürler konu kilit :D
 0
PM Link
bir ara düzeldi tekrar çıktı çıldırıyorum
 0
PM Link
Çok Eminsen reset felan atmayı dene
 0
PM Link
denedim
 0
PM Link
eee
 0
PM Link
Olmadı
 0
PM Link
Ama artık şöyle oluyo oyuna girince 80-90 ms birkaç dk sonra 50-60 ms
 0
PM Link
olm ben 150 nin altında oynayamıyorum şükret :D (internetim berbat)
 0
PM Link
Sorun düzeldi zaten @KaraBela abi :D Allah sabır versin sana :D
 0
PM Link
Ben upload yaparken 70 ms yi görünce çıldırıyorum :D
 0
PM Link
aynısı bende oluyor şuan nedense pingim bi çıkıyor bi düşüyor belli değil bi anda bi fırlıyo herkes donuyor sonra normal oluyor.
 0
PM Link
Bak benim ping düşürme taktiklerim var :D
 0
PM Link
Ping Düşürme Taktikleri
1-Ping de İnternetiniz Önemli Değildir.Sadece O Sunucuya Olan Uzaklık Önemlidir.
2-İnternetinizle Bilgisayarınız Arasına Cat 5 Data Cable çekin.
3-Oyun Oynarken Kesinlike Skype Yi Kapatın
4-İşiniz Yoksa Ve Bilgiaayarınızla Modem Arasına Cat 5 Data Kablosu Çekmişseniz Modemin Wifi sini kapatın.
5-Evinizde Bulunan DSL/Fiber Girişleri ile Modeminizin Arasındaki Kabloyu Kısaltın.
6-Oyun Oynarken İnterneti Antivirüsleri (İsteğe Bagli Ama yinede fark eder.)Kapatın.
Basit şeyleri Yazdım ama eminim bilmeyenler vardır.
 0
PM Link
Cat 5 derken Ethernet kablosu diyorsun herhalde. o tamam skype da kapalı modemin wifi kapatma yeri yok ne yazikki anti virüsüm zaten yok, istanbuld oturup euya 43 ping alan biliorum ama bende o kişiye yakın oturmama rağmen 100+
 0
PM Link
Evet ethernet kablosu o istanbulda oturup eu da 45 ping alan kişi benim kskdkdkdmdmmd :D
 0
PM Link
100 den fazla olması anormal.Bende TTNET kullanıyorum ping değerlerim herşey normal nitrado veya batihostun istanbul sunucularında 8 ms falan alıyorum
 0
PM Link