Subscribe
ALLAH BELASINI VERSİN BADLİON 1 OYUNCU DAHA KAYBETTİN!
Posted on 04 June 2017 - 09:57 PM
evet konuya girelim hemen spammer serefsizler yuzunden oynayamiyoruz rank kasamıyoruz adamin eline veriyorsunuz 64 tane ok adam ebemize kayiyor ok ile ve benim tek istegim ok sayısını 16 veya 32 ye dusurmenizdi tabikide kimse takmadi ve cogu kiside hayır dedi neden ole dediler hepsi cunku spammer nooblarin teki olta kilic nedir bilmeyen nooblarin teki sadece hayatlarinda oku adam akilli kullanmayi biliyorlar ve bu yuzden millete kok sokturup rank kastırmıyorlar en son kapisma gecmisime bakın benim birtane adam yuzunden 700 point den 0 a dustum simdi rank dusucem neredeyse ve 1 adam yuzune oldu ve mukkemmel badlion sistemi sayesinde 1 adam ile 1 defa deil 4-5 defa kapisiyoruz ve ALLAH'in belasi Annesi İnsALLAH olur tez vakitte o adam beni spam ile kesiyor ilk spam ile geplerimi bitiriyor sonra okunu bitirince gepple m da bitmis oluyor agzima siciyor su Andan İntibaren badlion sunucusunda asla ok adetleri duzelmeden girmem SurvivalGames te de ok vermiyorsunuz olede birsey var neyse bu arada benim gibi bir oyuncuyu kaybetmek demek neredeyse yillik 360TL gibi bir zarar a sebep oluyor her ay sunucunuzdan donor alan biriyim bu yan hesabim ana hesabim haksiz ban yedi ondan dolayi bundayim benim gibi 5 tane oyuncu kaybetmeniz demek yillik 1.800 TL zarar demek duzeltmek elinizde en azindan duzeltmek yerine No Bow BuildUHC diye yeni bir oyun ekleyebilirsiniz bizde onda rank kasarız neyse buyuk ihtimalle yine bu gonderiye pek takan olmayacak tesekkurler badliondaki son oyunlarimin bole olmasini istemezdim ama olacagi varmis hossakalin saygı ve sevgilerimle AnanOyunda3I.
Thread is locked