Store
Subscribe
dedpoio unbanned pls
dedpoio savunması;

merhaba çok değerli badlion adminleri ve yetkilileri öncelikle sizden hatalarımdan dolayı çok özürdilerim gerçekten çok özürdilerim biliyorum hatalıyım ama lütfen beni affedin sunucudan tamamen men ettiniz lütfen sizden 1 şans istiyorum sadece 1 şans umarım beni son 1 kez affedersiniz ben banlanmayı hakketim anlıyorum yalan söyledim ama 1 şans istiyorum beni düz banlasaydınız kabuldü ama lütfen tamamen sunucudan men etmeyin hiç değilse 1 itraz etme şansı verin ben hattamı anladım ve size yalvarıyorum bana 1 şans verin sadece 1 şans eğer bidaha hata yaparsam beni tamamen banlayın çümki başka pvp serveri kalmadı ve ben hiç oyun oynayamıyorum dünyanın en iyi pvp serveri şuanda badlion ama ben bu sunucudan tamamen banlıyım lütfen sadece 1 şans verin lütfen 1 daha hata yapmıyacağım emin olabilirsiniz umarım beni affedersiniz lütfen eğer bu sunucuda oynıyamıyacaksam başka server yok zaten hiç bir sunucuda oyun oynamam şuan en iyi pvp sunucusu badlion bunu sizde biliyorsunuz umarım bana son 1 şans verirsiniz size güveniyorum beni kırmazsınız umarım yardımcı olursunuz teşekkürler badlion ekibi :(

badlion profil : https://www.badlion.net/profile/user/dedpoio
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
This is an appeal.

He basically says,

I'm sorry and I know that I lied but I want to be forgiven.

0
PM Link