Posted on 26 June 2017 - 12:57 PM
Powahfull işinde gerçekten çok iyi umarım böyle devam eder.İlgileniyor yardım ediyor en iyi şekilde elinden geldiğince yardım ediyor.Last edited on 26 June 2017 - 12:59 PM by ih8nate
Türk Yetkililere destek çıkın üstlerine çok gitmeyin ellerinden geleni zaten yapamaya çalışıyorlar.Posted on 26 June 2017 - 01:55 PM
Sadece bir türk yetkili var zatenPosted on 26 June 2017 - 02:31 PM
Eskiden daha fazlaydı.Aklımda kalmıştır farketmez gelicek gidicek bütün herkes için geçerlidir bu.Posted on 29 June 2017 - 05:34 AM
yo Powah dan başka Türk yetkili yokki hiç de olmadı belki MasterPowah vardı ama oda atıldı galiba yada istifa etti onun harici yoktu translaarı (trans derken yalnış anlamayın aq) yetkili diye saymana bile gerek yokPosted on 29 June 2017 - 05:37 AM
@GoodArgentina Transtlator'ler olmasa o kadar kolay ban ya da başka sorunu düzeltemezsin.İngilizce yazınca istediğini anlatamazsın fakat türkçe yazdığında sana yardım edebilecek tek transtlator'ler vardır.HuxoX,Powahfull gibi.Posted on 29 June 2017 - 05:41 AM
Huxo translator aynen ama translator olmak kolay işte knk mod olmak daha zor ingilizce bilen herkes translator olabilir ingilizcem ortalama bir seviyede ama irsh in yapcağı sınavdan geçeceğimi düşünüyorum ama olduktan sonra hep amelelik badliondaki macro basıp ban yiyen Türklerin çevirilierini yapıyorsun https://www.badlion.net/appeal/thread/279770 MESELA BUNUN GİBİ APTALLARI küfürleri çeviriyorsun falan filan 5-6 ay sonra anca verirlerse plus rankı veriyorlar ödül olarak onun harici bizim arkadaş translator du adamı hep biz wl ekliyordukPosted on 29 June 2017 - 10:21 PM
@DarkKnightRises da Bir türk ve uhc Host :DPosted on 29 June 2017 - 11:42 PM
@StoicV Ben Almanım. Türkçe konuşamıyorum.Posted on 29 June 2017 - 11:58 PM
@DarkKnightRises sizi birçok gönderide turkçe konuşurken gördüm trasnlate miydi?