Store
Subscribe
Badlion Diamond IV Rankım Resetlendi Yardım Edin
İlk olarak merhaba, Benim Badlion ArenaPvP BuildUHC'de Diamond IV Rankım bulunuyordu. Hatta 400-500 puan arasında geziyordum. Ve ben sonra 3 günlük tatile gitmiştim. Arkadaşım da hesabı çalındığı için ve benim yokluğumda oynaması için hesabımı vermiştim. Sonra ben 20 Haziran 2017 tarihinde saat 1 gibi EpixCo yu reportlamıştım. Saat 3:10 civarlarında Starlights_ reportuma cevap vermişti ve bu sırada arkadaşım hesabımda oynuyordu. Sonra arkadşaım Starlights_'ye hi yazmıştı. 3:59'da da Account Sharing'den ban yedik. Tamam bunu anladım Account Sharing banı yedim fakat neden rankım sıfırlandı? Arkadaşım hesabımda bile ranked girmemişti isterseniz Maç roundlarına bakabilirsiniz hep aynı envanter düzeni. Ne için rankımın sıfırlandığı anlamıyorum? Lütfen yardımcı olun. @Powahfull
 1
PM Link
evet çünkü başka birisi ile hesabını paylaşmışsın
 0
PM Link
Paylaştım fakat, arkadaşım hesabımda ArenaPvP'de hiç oynamadı.
 0
PM Link
İsterseniz her maçtaki kitlere bakabilirsiniz. Her zaman aynı kit ve bu benden başka birisinin hesabımda arenapvp oynamadığının kanıtıdır.
 0
PM Link
Lütfen lütfen :( çok emek sarfettim, o kadar hile , tryhard ve kanser oyuncular olmasına rağmen zar zor olsada Diamond IV 400-500 puanlara ulaştım. Powahfull lütfen bana yardımcı olup Starlights_ ile konuşabilir misin? lütfen :(
 0
PM Link
Ben Badlion'a bağımlı bir oyuncuyum ve badlionu çok seviyorum. 7 Temmuz'da Premium'um bitince tekrar alacağım 1 aylık o kadar seviyorum ki düşün artık. Lütfen
 0
PM Link
olan olmuş, diyeceğin şeyler hiçbir şey değiştirmeyecek
 1
PM Link
geçmiş olsun..
 0
PM Link