Store
Subscribe
Klan Savaşları
Öncelikle merhaba ben Naipes badliondan banlı olduğum için bir arkadaşımın bana vermiş olduğu hesap ile yazıyorum.Çok sıkı bir Badlion oyuncusu değilim o yüzden de banımı açtırmak için hiç uğraşmadım.Neyse konumuza gelelim.Bildiğiniz üzere MCSG geçtiğimiz yıl kapandı ve MCSG de oynayan birçok oyuncu oyunu bıraktı.Bırakmayan oyuncuların bir kısmı Badlion'da devam etti diğer bir kısmı da -yani Klan Savaşları yapan oyuncular- dağıldı.Geçtiğimiz sene içinde birçok sunucuda Klan Savaşlarını devam ettirmeye çalıştılarsa da bunların hiçbiri MCSG'de verdiği tutkuyu,rekabeti ve özellikle de eğlenceyi vermedi.Şuanda 1000 den fazla Klan oyuncusunun adam akıllı bir sunucunun eski günlerdeki klan sistemlerini getirip o rekabeti tekrar getirmesini beklediğini düşünüyorum.Bu noktada ise Badlion devreye giriyor,şahsen benim önünü açık gördüğüm ve ilerde bir e-spor dalı olabilecek potansiyele sahip olan bu sunucunun böyle bir oyun modunu bizim gibi oyunculara sunması gerçekten hem sunucunun hem de klan savaşlarının önünü açabilir.Nasıl diyicek olursanız Badlion'un getirdiği ve hali hazırda sunucunun oyuncusu olan oyuncuları başka bir oyun moduna sevk eden CTW-CTF türü oyun modlarının aksine gelecek olan bu Klan Savaşları şuanda Revival,Reberion,Netix gibi bir sürüsunucuda sadece eğlence amaçlı oynayan bir sürü oyuncuyu Badlion'a çekicek bu sayede aktif oyuncu sayısında kayda değer bir artış yaşanıcak.Dediğim gibi bu bahsettiğim oyuncu artışı Klan Savaşları'nın Badliona olucak katkılarından sadece bir tanesi.Klan Savaşları nın yapısı e-spor olmaya çok yatkın bir takım çalışması mantığı ile işliyor ve bu da bu işi e-spor yapmaya bir adım daha yaklaştırıyor.

Şimdi sizden istediğim şeye gelelim siz yorumlarda bu oyun modunun oynanış şeklini (Örnek olarak:"Klan yetkilileri birbirlerine /duel ClanName şeklinde klan savaşı isteği göndericek" gibisinden) olmasını istediğiniz şeyleri gün gün bu gönderiye ekleyeceğim.

Not:Konunun ideas/suggestions bölümünde olması gerek biliyorum ancak şuanda fikirleri aldığım için bu bölümde açtım kilitlenmez-taşınmazsa sevinirim

-Naipes
 11
PM Link
+1
 1
PM Link
+1
 1
PM Link
+1
 1
PM Link
+1
 1
PM Link
+1
 1
PM Link
+∞
 1
PM Link
+1
 1
PM Link
+1
 1
PM Link
Automatically Deleted
 1
PM Link
+1
 2
PM Link
+12132132132132132131
 1
PM Link
CTW ve CTF de clanwars kullanılabiliniyor. SG de var mı bilmiyorum tam olarak.
 0
PM Link
Sorry, my google translate doesn't seem to be working properly :(
 0
PM Link

Powahfull wrote

CTW ve CTF de clanwars kullanılabiliniyor. SG de var mı bilmiyorum tam olarak.
zaten sorunda clan wars olmaması mcsg de böyle bir sistem vardı ama ilgilenmedikleri için yürümedi ama badlion gerçekten yürütebilir sende ArchyBot la felan konuşursan doğru düzgün bir şekilde bence gelebilir clan wars sistemi zaten ultra farkettiysen badliondan faha iyi iş yapıyor tek belirli sistemleri eksik bir çok oyuncu badlionda oynamayı bırakıp ultrada oynuyor
 0
PM Link

domanrules112 wrote

Powahfull wrote...

zaten sorunda clan wars olmaması mcsg de böyle bir sistem vardı ama ilgilenmedikleri için yürümedi ama badlion gerçekten yürütebilir sende ArchyBot la felan konuşursan doğru düzgün bir şekilde bence gelebilir clan wars sistemi zaten ultra farkettiysen badliondan faha iyi iş yapıyor tek belirli sistemleri eksik bir çok oyuncu badlionda oynamayı bırakıp ultrada oynuyor

Ultrada clan war mu var?
 0
PM Link
Ultra da clan wars mı var, lol
 0
PM Link
adam başka birşey anlatıyor 'clan wars sistemi' yerinden sonra virgül atarsan anlarsın
 0
PM Link

Powahfull wrote

Ultra da clan wars mı var, lol
ultrada clan wars var demedim sadece farkettiysen badlionun uhc kitlesini aldı artık badlion 1 uhc yi 200 kişi zor çekerken ultra 600 kişilik test gamede full çekti clan wars sistemi badlionu kurtarabilir demek istiyorum eğer gerçekten işlevin varsa yani önerilerini dikkate alıyorlarsa git konuş demek istiyoruz
 0
PM Link

domanrules112 wrote

Powahfull wrote...

ultrada clan wars var demedim sadece farkettiysen badlionun uhc kitlesini aldı artık badlion 1 uhc yi 200 kişi zor çekerken ultra 600 kişilik test gamede full çekti clan wars sistemi badlionu kurtarabilir demek istiyorum eğer gerçekten işlevin varsa yani önerilerini dikkate alıyorlarsa git konuş demek istiyoruz

Eğer badlion bunu eklerse gine uhc ler boş kalır
 0
PM Link