Store
Subscribe
Ping sorunu :(
Bu çokta serverdan kaynaklanmıyor , daha çok ülkemizdeki internetin kötü olması sebebiyetiyle pinglerimiz iyi değil ,

mesela bir el giriyorum , 15-30 ping arası oynayan bir adam geliyor , attığı her olta tutuyor , çok fena hitler atıyor ,

bizde 70-100 ping arası ile oynuyoruz , Yabancıların pingi iyi olduğuna göre bizimde pingimiz adelet gereği iyi olmalı ,

pingini 30-20'lere kadar düşüren varsa nasıl yaptığını söylebilirmi ? kaybetmekten sıkıldım :D
 0
PM Link
Ping herşey değil
 2
PM Link
güzel bir internet alırsan düzelir
 0
PM Link
regedit kullan (tam olarak pingi düşürüyo mu bilmiyorum) archy bi tane post atmıştı.
Tcpnodelay mod kullan.
DNS kullan.
Proxy kullan.
Bende hiçbiri pek ping azaltmadı ama proxy ve DNS bazen 3-5 ping azaltıyo ama sürekli değil.
Diyeceklerim bu kadar ama ping her şey değil o pingle çok iyi oynayanlar var.
 0
PM Link
Automatically Deleted
 1
PM Link

partybear224 wrote

regedit kullan (tam olarak pingi düşürüyo mu bilmiyorum) archy bi tane post atmıştı.
Tcpnodelay mod kullan.
DNS kullan.
Proxy kullan.
Bende hiçbiri pek ping azaltmadı ama proxy ve DNS bazen 3-5 ping azaltıyo ama sürekli değil.
Diyeceklerim bu kadar ama ping her şey değil o pingle çok iyi oynayanlar var.

Dns veya proxy işe yaramıyor
 0
PM Link

Radioactivebeans wrote

partybear224 wrote...

Dns veya proxy işe yaramıyor
bende bazen 3-5 ping azaltıyor ama sürekli değil
 0
PM Link

partybear224 wrote

Radioactivebeans wrote...

bende bazen 3-5 ping azaltıyor ama sürekli değil

Hayır işe yaramıyor
 0
PM Link
Pingim iyi olsa Emerald olacamda gold 1-2 arasında gidip geliyorum :(
 0
PM Link
Rankın pingle alakası fazla yok (200-300 almıyosan,100 ping civarlarında dia olanlar vardır
 0
PM Link
iyi internet yetiyor. fiber olmasına gerek yok 20+ indirme ve 3+ yükleme hızı ile 60 ping felan alırsın (bende öyle)
 0
PM Link

Radioactivebeans wrote

partybear224 wrote...

Hayır işe yaramıyor

tamam yaramıyor
 0
PM Link
bence 90 pinge kadar aşırı da farketmez
 0
PM Link
Normalde bir gold adamın pingi gayet iyi olduğu için hareketleri çok hızlı oluyor , hitleri benden daha iyi oluyor zar zor kesiyorum ,
 0
PM Link