Subscribe
UHC Elite Türkiye Başvuruları
Last edited on 20 July 2017 - 06:16 PM by Powahfull
YETERLI OYUNCU BULUNAMADIĞI İÇİN ETKİNLİK İPTAL EDİLMİŞTİR!22 Temmuz saat 21.00'de (Türkiye Saati ile) Badlion'nın özel EU UHC sunucusunda UHC Elite Türkey adı altında bir etkinlik düzenlenecektir.
Yeterli kişi bulamadığımızdan dolayı bir form oluşturup insanların başvurmasına karar verdik. Eğer buna rağmen yeterli kişi bulamazsak, etkinliği iptal etmek zorunda kalacağız. Böyle bir şeyin olmamasını umuyoruz. İstatistiklere bakıp davet edeceğiz oyuncuları. Başvurunuz kabul edildiği zaman Twitter'dan size ulaşacağız o yüzden bir Twitter hesabınız yoksa başvurunuzu göndermeden önce hemen oluşturun. Bütün etkinliği kayıt etmek veya canlı yayınlamak şart değildir çünkü oyuncular oynarken birkaç kişi oyuncuları izleyecektir.
Başvuran herkese iyi şanslar.
Form: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScw5k94kWtx7wZiJuwuFq5Ooac6PAEm5dobxVvs3kti8UMzBg/viewform
Posted on 20 July 2017 - 09:40 AM
twitter adım: erdalerenata alırsanız sevinirim hesabımı yeni aldığım için uhc statlarım yok arena pvp attım umarım alırsınız ve inşALLAH etkinliğinizi gerçekleştirebilirsiniz :)Posted on 20 July 2017 - 09:41 AM
twitter adım: erdalerenata alırsanız sevinirim hesabımı yeni aldığım için uhc statlarım yok arena pvp attım umarım alırsınız ve inşALLAH etkinliğinizi gerçekleştirebilirsiniz :)Posted on 20 July 2017 - 06:13 PM
Yeterli adam bulunamadığı için etkinlik iptal edilmiştir.
Thread is locked