Last edited on 05 September 2017 - 09:03 AM by qmr_
Bildiğimiz gibi bugün Judgment Day v10 Oldu.Discorddan ve bulunduğum heryerden gelen sorular var hepsini cevaplayamayacağım ama çoğu sorunun cevapları burada olacak.
İlk olarak judgement day banları çoğu zamandır olan birşey. Bu nereden çıktı demeyin ve ban yediysenizde büyük bir olasılıkla doğru ban yediniz appeallarınızda dürüst olun ve yeterli ingilizceniz yoksa türkçe yazın.
İkinci olarak ban yiyenlerin banları elbetteki bir gün açılacaktır yani bize gelip banım hiçmi açılmayacak demeyin.
Banlanılan türk youtuberlar var evet biliyoruz size olanlar gibi aynı şekilde cezaları sizinkiler ile aynı şekilde olucak ve youtuber rankleri kaldırılıcaktır.
Lütfen ama lütfen bu ay zaten çok meşgulüz çok acil olmadığı sürece bize discord veya teamspeak üzerinden spam yapmayın.
-Powahfull -Huxox -Subv4rsion -qmr_
İyi günler.
Posted on 12 August 2017 - 02:43 AM
Guzel konu, insanlari bilgilendirdigin icin Tesekkurler Kaan! :) ^^Posted on 12 August 2017 - 08:19 AM
oyuncu kalmadı ama hilesiz bi oyun daha güzel. ellerinize sağlıkPosted on 12 August 2017 - 11:06 AM
Çok daha güzel olmuş bence @chrisosfava'nın dediği gibi hilesiz bir oyun daha güzeldirPosted on 12 August 2017 - 02:40 PM
EndlessB0W banlandı herşeyi mahfetmek zorundasınız değil mi salak heriflerPosted on 13 August 2017 - 08:53 AM
Bu hüküm günü banları neye göre ve nasıl atıldı? 11 inde 19:32 civarı arkadasımla sg oynuyoduk. O benim diger hesabımdaydı. 19:32 civarı oyunda öldükten sonra ban yedi. Knk ban yedim dedi, nasıl? yalan söyleme vs dedim. Hesabıma girdim gerçekten yasaklanmıştı ordaki linke tıkladım itiraz bildirdim. Yetkilinin yazdıgı tek şey;''Bir çok hilecinin banladığı, hüküm gününde banlandın. Sistem günlüğü senin bir dönemde hile yaptığını gösterdiği için banlandın. Reddedildi.''
Arkadaşım ve ben hile kullanmayan kişileriz, hile kullandıgımıza dair kanit göstermelerini istiyorum. Arkadasım genelde benim hesabımda ve onun hile kullanmadığını ve asla kullanmayacağını biliyorum ve buna %100 kefilim. Hangi dönem hile kullanmısız o dönemi bir de yazsalar.
Açtıgım destekte hile kullanmadıgı felan da belirtmiştim ama kanıt vs göstermeden direk konuyu kapattılar. Daha sonra diger kişilerin itirazlarına baktım çok gülünç durumlarla karşılaştım.
''i am so sorry my brother was hack on my account''
''Thank you for being honest in your appeal''
''I'm guilty, yes, but I didn't know it was the first time I found out and I want to open my bench.''
''Thank you for being honest in your appeal''
Evet bende suçluyum. Pişmanım gibi şeyler söylemek yerine hack açmadıgımı söylediğim için. Yapmadıgım bir şeyi kabul etmedigim için bende sucluyum. Mesela oraya gidip ''I am sorry my little cousen was hack my account'' yazsam benim de banım açılırdı dogru mu ?
Posted on 16 August 2017 - 02:16 PM
Aga ban yediğin zamanki durumun değil, o hesapta belki 1-2 ay önce hile açılmıştır , belki de o yüzden ban yemişsindir.Posted on 17 August 2017 - 10:25 AM
Hayla hackler var. İyi bir hile Koruması YOK!