Store
Subscribe
SURVİVAL GAMES RANK GELMİYOR !?!
Kaç kere oynadım oyun kazandım ama yine de rank atlamıyor lütfen cevap yazın "Not Placed" yazıyor lütfen şu sorunu çözün
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
Ama o benim önceki rankım :D
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
Evet Katılıyorum Rank Gelmiyor İstersen 1 yıl Oyna gelmiyor.
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
MrAle67_
Dimamond 3 oldun diye pro oluyorsan yanılıyorsun.SG kolay bir oyun hatta badliondaki minigameslerin en kolayı her girdiğin oynunu kazanıyorsun.Adam akıllı oynamak istersen 1 hafta sürmeden diamond olunur ben 10 saat played teyken diaV olmuştum ve sen o zamanlar statslarda değil oynayamıyordun bile diyeceğim şu ki sen yokken ben vardım insanlara hava atıcagına istersen gel sg'yi göstereyim.Badlion SG birincisiydim sg 2.1 ilk geldiğinde ratinglere az puan geliyordu herkes silverdı ben gold 1 olmuştum ilk dünyada o zaman gold 1 olan bendim sonrada 1700 kille kill birincisi oldum sonrada bir gün kasmaya yeniden girdiğimde statsları resetlemişlerdi.Sonrada kasmaya çalıştım fakat artık çok sıkıcı gelmeye başladı bütün ratingimi düşürdüm çünkü gerçekten sıkıcı şu yeni sg gelsin onda güzelce kasılır fakat şuan sıkıcı bir halde ve bunun için insanlara laf hakkı sana vermez.Açıkça şunu söyleceğim.Al o diamond 3'ü götüne sok çünkü statslar resetleniyor yakında sg için season 2 gelicek.
2 günlük pvp'ci laflarınla konuşmayı keste adam gibi dur.
Benim statslarıma bakıcak olursan ben bu hesabı satın aldım o yüzdende boş yapma kardeşim.İnsanlarada laf atmayı kes.Sen onlardan üstün değilsin onlarda senden.
 0
PM Link
he bu arada Mecaz ne demek bilmiyorsan bu benim sorunum değil.
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
Automatically Deleted