Store
Subscribe
Badlion Client acil yardım
Merhaba bu konuyu okuyan Badlion Sunucusu yetkilisi lütfen bana yardım edin.

Az önce badlion client'i indirdim ve OYNA tuşuna basıp 1.7 sürümünü seçip LAUNCH'a bastım ama açılmadı 1.8'e girmeyi denedim ona da girmedi. :( 1.7 sürümüne girmeye çalışırken ise program yanıt vermiyor deyip kapandı bazen kapanmadı ama açılmadı bug bildir yazısı çıktı lütfen yardım edin.
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link

MrAle67_ wrote

En Basit Çözüm

Clientle Girme

Kardeşim az fps alıyorum fazla fps alındığı kanıtlı bir şekilde herkes biliyor neden fazla fps almayayım hemde badlion client kullandığım için güvende olmayayım?
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link

MrAle67_ wrote

Ben Client kullanmiyorum pc 2 gb rami var 8 yıllık hiç format fln atmadim gayet iyi fps aliyorum 150 fln Hem Badlion Clientte optifine yok :)

Kardeşim ben pcyi 2012 de aldım benimkide iyi ama 50-60 fps aliyorum nedense ve youtube kanalıyla uğraşıyorum yıllardır 9 kanal değiştirdim 2 tanesinde 2000 aboneyi aştım 720p60fps render atıyorum 3 saat srüyo ve pcde çok dosya var o yüzden :)
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
valla nedense bendede öyle oluyodu ama google chromayı açınca öyle olmuyo anlamadım gitti amk google chroma açıkken açılıyo biraz bekletip
 0
PM Link

beyinless wrote

valla nedense bendede öyle oluyodu ama google chromayı açınca öyle olmuyo anlamadım gitti amk google chroma açıkken açılıyo biraz bekletip

Farklı bir tarayıcımı kullanıyodun? ben Opera kullanıyorum.
 0
PM Link

MrAle67_ wrote

Ben Client kullanmiyorum pc 2 gb rami var 8 yıllık hiç format fln atmadim gayet iyi fps aliyorum 150 fln Hem Badlion Clientte optifine yok :)

Kafandan uydurma optifine var.
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
https://www.badlion.net/forum/thread/182746
Bilmeden konuşma bence.
 0
PM Link
@SmurfHammer kardeşim oynadım badlion clientle dün yok :)
 0
PM Link

christosfava wrote

@SmurfHammer kardeşim oynadım badlion clientle dün yok :)

Kardeş attıgım linki incele kendin indireceksin optifine
 0
PM Link