Store
Subscribe
Badlion Client ile Girerken Minecraft Hesabım Gitti ?
Merhaba Ben Badlion Client ile girmeye çalıştım girmedi sonra kapattım sonra normal minecraft'a girmeye çalıştım birde baktım şifrem deyişmiş ? / Badlion / Hesabimi geri ver !
 0
PM Link
Yalniz siz Badlion Client'a premium hesabinizla degil, forum hesabinizla giriyorsunuz.
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link

StrafeBoy_97 wrote

Merhaba Ben Badlion Client ile girmeye çalıştım girmedi sonra kapattım sonra normal minecraft'a girmeye çalıştım birde baktım şifrem deyişmiş ? / Badlion / Hesabimi geri ver !

Badlion Forum hesabınla gireceksin kardeşim :)
 0
PM Link
Badliom Client ile Giriş Yaptım Anlamıyormusun / Sonra Bir Zaman Bekledim Ve Sonra Kapattım / Normal Minecraft ile girmeyi denedim ve giriş yapmadı / Hesabım Çalındı Anlamıyormusunuz ?
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
Evidence: https://prnt.sc/gksxnl
 0
PM Link
@*deleted-601170 O zaman Kanıtım ne olacak üstüne üstün Hesabımda Güvenlik sorusu eklenmiyor !
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
Minecraft Nokta net
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
@Badlion Ve Kanıtımı Size Gösteriyorum Lütfen Hesabımı Geri Verin Başka hesabım yok !
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
@*deleted-601170 Kardeşim Diyorum Anlamıyormusun Ben Bu Kısıma Hesabımla Giriş yaptım ilk olarak ve şimdi Çalındı @Badlion Yardım edin Sizin Hesabımı Çalmanıza Hakkınız Yok !
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
@Pokenick Please help
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
Sen Kim Oluyorsunki Bana Yanıt Veriyorsun Bırak Yetkililer Yanıt Versin Lütfen beni sinirlendirmeyin Çünkü Ben Bu Hesabı Almak için 3 Yıl Çalıştım ve Şimdi Hesabım Çalınıyor Bu Nasıl İş ?
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
Sen Gidip Minecraft Falan Oynasana Sen Moderetor'müsün Yoksa Translator mü cevap ver ?
 0
PM Link