Store
Subscribe
UHC TURKIYE S1
Merhaba arkadaslar! Bugun sizlere UHC TR Sezon 1'i aciklamakla mutluluk duyuyorum!

Ilk oncelikle bu denenen ama olmayan eventi ben ile Powahfull duzenleyecegiz! 14 EKIM.. Kesinlikle ama kesinlikle herkese aciktir(Bu sartlari Dolduranlar)
1.No evaders/cheaters (IP Baniniz varsa veya hile iseniz bu evente katilamazsiniz)
2.UHC Experience (En azindan UHC deneyiminiz olmali/BuildUHC)
3.Saygin,olgun oyuncular.
4.Verilecek tarihte oynayabilecek oyuncular.

OYUN OZELLIKLERI!/SCENARIOS

SEZON 1
FFA

Cutclean Timebomb NoClean Nether Off

Oylara bagli sonradan degisebilir.

Katilacak oyuncular! (VIP's) (10/10)
HOST:QMR_

1-BayDoktor
2-TersMaske(Discord)
3-Reyizhan(Discord)
4-ManiacNitro(Discord)
5-Chessboy_99(Discord)
6-FurkanAllen(Discord)
7-SercanRS(Discord)
8-HOLLANDALI(Discord)
9-HasanAllenn(Discord)
10-Powahfull(Discord)
11-VanqerTR

NON-VIP Prooved Oyuncular (21/21) FULL
1-RadioactiveBeans (Discord)
2-IBOR3IZ (Discord)
3-MadeInTurkey (Discord)
4-Gurhann (Discord)
-ArdaOkan (KICKED)
5-FirazOzdemir (Discord)
6-Berx (Discord)
7-Huxox (Discord)
8-Etekaltimustafa (Discord)
9-hiyartoksi (Discord)
10-AydinStrafe (Discord)
11-Slufh (Discord)
12-Tactical_V5 (Discord)
13-bcofido (Discord)
14-dogukan_hi

16-NikeForK6rro(Discord)
17-FurkanArduc (Discord)
18-TuvaletFırcası(Discord)
19-CH_Turtle (Discord)
20-Durukan
21-NoHaxJystRegedit (Discord)
22-KucukHollandalı
23-DreamCow
SARTLAR
VIP ve prooved oyuncular disindaki herkes video cekecek veya yayinda olacak!
Eger video cekmek veya yayin kapasıtenız yoksa çok sıkıntı değil HERKES BADLION CLIENT İLE OYNAYACAK!
Herhangi tur bir hile oyundan atilmaniza sebep olur.
Veya herhangi bir hile hisi.
+
Butun hersey bizim tarafimizdanda yayinda olacak yayin bu kanalda. (yada Highlights video)
https://www.youtube.com/channel/UCy5eisA69abDOeyrIks0ZgQ?view_as=subscriber

Basvuru
Isim:
Yas:
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!):
Verilen tarihte eger cok buyuk bir sorunum yoksa oyunda oynayacagim. Hile isem atilirsam sorun yasatmadan cikacagim. Eger bunlari yapamazsam diger butun sezonlardan atilacagimi biliyorum.

Spam Başvuru=Reddedilmek

ODUL
Odul daha belli degil arkadaslar ama ben Lion Aylik veya 100-200 lira dusunuyorum.

Basvurulari assagidan yazin..

Iyi gunler.
 3
PM Link
Isim: MadeInTurkey
Yas: 16
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!): TS'den
 1
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
Isim:IboR3IZ
Yas:18
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!):IboR3IZ#8809
Verilen tarihte eger cok buyuk bir sorunum yoksa oyunda oynayacagim. Hile isem atilirsam sorun yasatmadan cikacagim. Eger bunlari yapamazsam diger butun sezonlardan atilacagimi biliyorum.
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link

MrAle67_ wrote

Vip Oyuncular Derken Neyi Kast ettin @qmr_

VIP oyuncular legit oldugunu bildigim oyuncular. Video cekmek zorunda degilller ama cogu cekicek. 2. olara eger birisi banlanirsa haksiz yere banlanmadim diyemicek.2.olarakda eger oyuncular videoda olursa kimse birbirne hackusate(hile konusmasi) yapamaz. Kisacasi sorunlar gidiyor. Zaten olmazsa ocmc veya badlion clientla girecekleride alabiliriz(opsiyonal)
 0
PM Link

IboR3IZ wrote

Isim:IboR3IZ
Yas:18
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!):IboR3IZ#8809

Kabul edildi yeteri kadar bilgi/oynayis. Gonderecegim Discorda gel..
 0
PM Link
Isim: xHasanAllen
Yas: 14
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!): TeamSpeak3
 0
PM Link

MadeInTurkey wrote

Isim: MadeInTurkey
Yas: 16
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!): TS'den

Kabul edildi. Yeteri kadar bilgi.Tsden verecegim discorda gel.
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link

MrAle67_ wrote

@qmr_ Peki haftasonu mu yapılılacak çünkü Herkezin okulu var girenlerde var giremeyenlerde mesela ben :D

buyuk ihtimal daha fazla soruyu discorddan sor.
 0
PM Link
s
 0
PM Link
Isim: FirazOzdemir
Yas: 15
 0
PM Link
isim:AyemBugra
 0
PM Link
isim:AyemBugra
 0
PM Link
Isim: Gurhann (Eski hesabımda 1 winim var.)
Yas:16
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!): gurhan3162 #7253
 0
PM Link
İsim:CH_TURTLE
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!):Hasan Karahan#0811 (tsde olur)

0
PM Link
isim:NohaxJystRegedit
Yas:16
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!):#1369 bide doctorun tsdeyim

1
PM Link
Isim: KucukHollandali
yas:14
Discord (#9989) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!): TeamSpeak3
 0
PM Link

CH_TURTLE wrote

İsim:CH_TURTLE
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!):Hasan Karahan#0811 (tsde olur)

Kabul edildi. Yeterli UHC bilgisi+bilinen oyuncu. Discorddan verilecek linkten discorda yarin katil…
 0
PM Link
Thread is locked