Store
Subscribe
UHC TURKIYE S1
Automatically Deleted
 0
PM Link
Isim:Tolga Eren Ertürk
Yas:14
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!):xTolgaEE#0433
Verilen tarihte eger cok buyuk bir sorunum yoksa oyunda oynayacagim. Hile isem atilirsam sorun yasatmadan cikacagim. Eger bunlari yapamazsam diger butun sezonlardan atilacagimi biliyorum.
 0
PM Link
@*deleted-601170 bak sen çok oluyorsun. seni sahada yerim burdan konuşmak kolay, tek hesabım yok. bu yeni hesabım. Haddini aşma!
@QuantumShadowz 18 yaşındaki oyuncular, 15 yaşındaki oyunculardan çogu zaman daha iyi oynarlar. Bilek gücü: Jitter hızı.
 0
PM Link

reachacks wrote

İsim: reachacks
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!)(Ts den) Discord : reachacks #0514
Verilen tarihte eger cok buyuk bir sorunum yoksa oyunda oynayacagim. Hile isem atilirsam sorun yasatmadan cikacagim. Eger bunlari yapamazsam diger butun sezonlardan atilacagimi biliyorum.

lol hala galiba alinacagini zannettin. reddedildi.
 0
PM Link

zDreamCrow wrote

Isim: zDreamCrow
Yas: 31 Ağustos 2002 Doğumluyum Yani 15 Yaşındayım.
Discord: DreamCrow.#4481
Eski hesaplarımda çok oynardım fakat Minecraft'ı kısa süreliğine bıraktığım zaman sattım.Bu hesabımda çok UHC oynayışı yok ama emin olabilirsin UHC'de kötü değilim. Bu arada bu hesabımdan haklı olarak ban yedim fakat canlı yayın yapabilirim ya da videoya alabilirim.

Kabul edildi. Discordundaki davetiyeye tikla
 0
PM Link

MrAle67_ wrote

reachacks wrote...

@niri bu yazıdan sonra alacağini düşünmüyorum @qmr_

zaten almiyacaktim+bidaha zaten almam. seviyesiz.
 0
PM Link
Ts var Discord= #8933

İnşAllah kabul edersiniz tsde birkaç kişiyle baya UHC girmişliğim var
 0
PM Link
GL FOR ALL PLAYERS ^^
 0
PM Link
@qmr_ Lütfen senden rica ediyorum. Beni de al. İstenilen herşeye sahibim. Beni de alırmısın, cevap bile vermemişsin.
 0
PM Link
Isim: ripumut
Yas:18
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!):Umutizm#8193
 0
PM Link
Cevap bile vermicek ne yaşattım sana allah belanı versin inşallah
 0
PM Link
Benim WROTEUM nerdE?
 0
PM Link
sim: xBraveTR
Yas: 16
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!): TeamSpeak3
 0
PM Link
İsim : Uğur Coşkun/ IGN: UgurCoskun
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!): Ugur Coskun#2785

Verilen tarihte eğer çok buyuk bir sorunum yoksa oyunda oynayacağım. Hile isem atılırsam sorun yaşatmadan çıkacağım. Eğer bunları yapamazsam diğer bütün sezonlardan atılacağımı biliyorum.
 0
PM Link
Isim:vSquartz
Yas:16
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!):TeamSpeak3
 0
PM Link
Herkeze Cevap Yazmiyormusun? (tsden)
 0
PM Link
Isim:xBraveTR
Yas:16
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!):Brave[ARDA]#8933
 0
PM Link
yanlışlık
 0
PM Link
yine yanlışlıkla oldu pardon
 0
PM Link
Isim:ArshieS
Yas:17
Discord (#) ArshieS#9703
Verilen tarihte eger cok buyuk bir sorunum yoksa oyunda oynayacagim. Hile isem atilirsam sorun yasatmadan cikacagim. Eger bunlari yapamazsam diger butun sezonlardan atilacagimi biliyorum
 0
PM Link
Thread is locked