Posted on 04 October 2017 - 05:07 AM
Isim:xXTh33nDXx (old name KelleKopartan)Yas:15
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!):GANGMEMBERKELLE
Verilen tarihte eger cok buyuk bir sorunum yoksa oyunda oynayacagim. Hile isem atilirsam sorun yasatmadan cikacagim. Eger bunlari yapamazsam diger butun sezonlardan atilacagimi biliyorum.
Posted on 05 October 2017 - 10:56 AM
ichbinmustafaYaş:15
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!):Hasan Karahan#0811 (tsde olur)
Verilen tarihte eger cok buyuk bir sorunum yoksa oyunda oynayacagim. Hile isem atilirsam sorun yasatmadan cikacagim. Eger bunlari yapamazsam diger butun sezonlardan atilacagimi biliyorum.
qmr_ doktorların ts gelirsen konsuuruz ozel bi durum oldu tacticalcomb0 ile giremieyecegim
Posted on 06 October 2017 - 05:14 AM
Isim:MericYas:14
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!):leqrkbaba#7397
Posted on 06 October 2017 - 05:17 AM
Isim:EmreYas:17
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!):﹟Eᴍʀᴇ Aʀᴛᴠɪɴ ♔#8587
Posted on 06 October 2017 - 09:24 AM
Isim:Ergunhan (Yeni Hesabım diğer Hesabımda 1win Vardı)Yas:15
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!): TS3,Discord
Last edited on 07 October 2017 - 09:30 AM by Holmersson
Isim:YunusYas:13
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!):TnchoPlay#2138
Posted on 07 October 2017 - 12:31 PM
Arkadaslar yeterli kadar oyuncu bulundu. Bundan dolayi bir sonraki uhc sezon 2 ye kadar cevaplanmamis butun basvurular reddedildi.