Subscribe
NE YAPMALIYIM ?
Posted on 01 October 2017 - 12:11 PM
merhabaşimdi olay şöyle benim mousem bozuldu hatta facebookta flnda bir post paylaşmıştım bunun hakkında önce sağ tıkı sonra ise çift tıklamaya başladı sağ tıklama arada olan bir şey fakat sonradan düzelebiliyor
neyse bugün işte çift tıklamayada başladı ve bu birden oldu birden mouse gerçekten bozulabiliyor hatta bazı fightlarda gapple bile yiyemiyorum birden sağ tıkı bile bozulabiliyor az önce fareye dokunsam 10 cps oluyordu bu beni gerçekten korkuttu çünkü ban yiyiceğimden emindim sonradan kanıtlıyabilirdim her türlü fakat şuan çift tıklama olayı düzelmiş gibi fakat sonradan tekrarda olabilir daha önce çift tıkladığı için banda yiyebilirim ne yapmam gerek ? yada ban yiyip ve bu olay bir daha olmayıp kanıtlıyamayabilirim.
Posted on 01 October 2017 - 12:12 PM
evet bu çift tıklama olayı şuanda yine başladı gerçekten ne yapıcağımı şaşırdım yetkilerden yardım istiyorumPosted on 01 October 2017 - 12:13 PM
arada düzelip sonra bi anda çift tıklayabiliyorPosted on 02 October 2017 - 12:26 PM
mousede hiç ucuz değil şuanda genelde olmuyor fakat birden çift tıklayıp 20 cps olabiliyorLast edited on 03 October 2017 - 01:07 AM by *deleted-601170
Automatically DeletedPosted on 03 October 2017 - 02:36 PM
sensei raw forest blue şuanda baya bi düzeldi gibi çok arada 2 3 cps kendi yapıyor sanki ama neyse inşallah tam olarak düzelir