Last edited on 31 October 2017 - 02:10 PM by qmr_
UHC TR Sezon 2 Basvuru Sayfası*Acıklama
Eğlenceli geçen bir sezon 1 den sonra UHC TR takımı olarak size UHC TR Sezon 2'nin geleceğini açıklamak isteriz. Yapılan ilk etkinliğe göre daha fazla değişiklik,yenilik ve bazı şeylerden kaçındık. Ek olarak eleştirilere her daim açıktık. Aldığımız düzgün belirtilen eleştirileride göz altında bulundurarak. Yeni gelecek sezonu size açıklamak istedik.
*Hatalar
Yaptığımız ilk etkinlikte eğlenen sayısının çoğu kişi olduğunu fakat bizim tarafımızdan hatalarında göz ardı edilmemesinin gerektiğini düşünüyorum. İlk öncelikle evet UHCTR kanalından yayınlanan yayındaki kordinat hatalarından bahsedeceğim. Yayında indirilen (hostluk amaçları ilen) indirilen xray benim tarafından daha önce indirilmemişti. Kordinatı ise kapatmayı unuttum ve bu çokda olmasa bir kaos yarattı. Bazı insanların elmas ghostladıkları dedikodusunun doğrulandığına ve hatırlatmak isterimki kimsenin bu etkinlik sırasında madende ölmediğide apaçık ortadadır. Bizden gelen bir özürden sonra bunu uzatacak insanlar zaten bir sonraki etkinliklerden men edilmiştir.
*Dusunce Hırsızlıgı
Ayrıca ülkemizde zaten yaygın olan ''bilgi,düşünce hırsızlığına'' bazı ünlü şahızlar katılmıştır. Bu post onların etkinliklerine dair bir propaganda veya protesto niyetinde değil. Sadece UHCTR'nin sadece yayında 200 kişilik açılmaması gerektiğini özel kişilerin girebileceği,her insanın sokulmaması gereken bir etkinlik olduğuna inanıyoruz. İnsanların oyunlarının şanssız gitmesi ve sonucunda kendilerini lavda öldürmesi bizim sorunumuz değildir. Sunucuya dair atılan ''kılıcım düştü'' dedikodularınada yayınlarını tekrar izlemesine, karşı tarafın yalan söylediğinin ve bunun bizim tarafımızdan cezalandırılamayacağını umarımki anlamışlardır. Ayrıca insanlarında sözlerinde durması onların şerefini,saygıdeğerliğini ve aldığı eğitimi gösterir.
Bu konudan sonra bu ilan postunda sadece şundan bahsedeceğim (UHC TR ile ilgili)
*Kararlar
Tartışmadan sonra FFA olmasına karar verildi.
Kasım Ayı içerisinde yapılacak
Başvurular bu postda ve kişi sayısı 48'e çıktı.
Badlion Clienta gelecek güncellemeden sonra BAC Zorunlu opsiyonu bu sefer oyun için direkt açılacak.
Yayın olmayacak.
Blacklist (karalistelenmiş UBL oyuncuları+ bizim karalistelediğimiz oyuncular olacak)
Herkese açık öneri için Discord Adresi Açılacak.
https://discord.gg/NWwDFAE
Basvurulara ek olarak eklentiler eklendi. İlk sezondaki eleştrilere karşılıkda VIP seviyesi kaldırıldı.
*Tarih
Tarih halen karalastirilmadi. Fakat kasim ayi icerisinde bir gun planliyoruz.
BASVURU
Herseyden Once Discordumuza gelmek zorunlu(Alinip alinmadiginiz burdan aciklanacak) https://discord.gg/NWwDFAE
IGN:
Badlion Client Zorunlu Eger Oyun Gununde Reddedersen Atilacaksin Kabulmu?
Discord # (Skype veya Facebook etc yok)
Ornek Pvp Videosu veya UHC bilgisine dair kanit(lar)
Yas(Sahte yas atilma sebebi)
Blacklistli listlenen oyuncularla hicbir bagim yok desteklemiyorum ve eger bir seyin yanlis oldugu anlasilirsa bir daha UHCTR Sezonlarinda bulunamiyacagimi biliyorum.
-OYUNCULAR-
1-Gurhann
2-IboR3IZ
3-bcofido
4-drmcrw
5-leqrk_420
6-FurkanAllenno_o
7-HasanAllenn
8-Powahfull
9-Chessboy_99
10-CH_Turtle
11-Vanqer
12-danqer_hi
13-Reyizhaan
14-Chanqed
15-DurukanOzturk
16-
17-
18-
19-
20-
21-
22-
23-
24-
25-
—
48-
Son Ekledigimiz Blaclist Listesi Bugun Paylasiliyor!
-IP bani olan herkes
-IP banlanmasi gereken herkes.
-Dusunce hirsizlariyla bagi olan herkes.
-Bu icinde BayDoctoruda aliyor.
orn: yayinina giren herkes,herhangi bir yardimda bulunan herkes
-Sıkıntılar düzelince olayların daha fazla açıklaması gelicektir.
Blaclisted IGNS:
-NikeforK6rro Rule 4-5
-Alpistrafe All Rules
-FirazOzdemir Rule 4-5
Posted on 23 October 2017 - 09:41 AM
IGN:GurhannBadlion Client Zorunlu Eger Oyun Gununde Reddedersen Atilacaksin Kabulmu? Kabul
Discord # (Skype veya Facebook etc yok) gurhan3162#7253
Ornek Pvp Videosu veya UHC bilgisine dair kanit(lar) (Tanıyorsunuz zaten)
Yas(Sahte yas atilma sebebi) 16
Last edited on 23 October 2017 - 12:12 PM by maks229
IGN:FerhatBoy_99Badlion Client Zorunlu Eger Oyun Gununde Reddedersen Atilacaksin Kabulmu? Kabul
Discord # (Skype veya Facebook etc yok)https://www.facebook.com/ferhat.al.37 https://discord.gg/8UHaBV
Ornek Pvp Videosu veya UHC bilgisine dair kanit(lar) UHC VİDEOSU YOK AMA SG VEYA MİNİ UHC MEETUP VİDEOLARI VAR
Yas(Sahte yas atilma sebebi) 15
Last edited on 23 October 2017 - 12:58 PM by quef0
IGN: drmcrw yada zDreamCrowBadlion Client Zorunlu Eger Oyun Gununde Reddedersen Atilacaksin Kabulmu? Kabul
Discord : DreamCrow - Can#4481
TR UHC'de vardım UHC Highlights videom yok ama Meetup:
,
ve UHC bilgim var.
Yas(Sahte yas atilma sebebi): 2002 doğumluyum.
Blacklistli listlenen oyuncularla hicbir bagim yok desteklemiyorum ve eger bir seyin yanlis oldugu anlasilirsa bir daha UHCTR Sezonlarinda bulunamiyacagimi biliyorum.
Posted on 23 October 2017 - 10:34 AM
IGN:FiratSengu22Badlion Client Zorunlu Eger Oyun Gununde Reddedersen Atilacaksin Kabulmu?Kabul
Discord # (Skype veya Facebook etc yok)https://www.facebook.com/firatnurisengul
Ornek Pvp Videosu veya UHC bilgisine dair kanit(lar)(UHC başlayınca ilk videomu atıcağımhttps://www.youtube.com/channel/UC0cbcp4cTCbEUCVeIxlXnlQ/videos?view_as=subscriber)
Yas(Sahte yas atilma sebebi)(Yaş 13)
Posted on 23 October 2017 - 11:10 AM
IGN: FirazOzdemirBadlion Client Zorunlu Eger Oyun Gununde Reddedersen Atilacaksin Kabulmu? Kabul
Discord # (Skype veya Facebook etc yok) Firaz Özdemir#7195
Ornek Pvp Videosu veya UHC bilgisine dair kanit(lar) (zaten tanıyorsunuz)
Posted on 23 October 2017 - 11:25 AM
IGN: bcofidoBadlion Client Zorunlu Eger Oyun Gununde Reddedersen Atilacaksin Kabulmu? Evet, kabul ediyorum.
Discord: SWAGMEMBERBCOFIDO #9375
Ornek Pvp Videosu veya UHC bilgisine dair kanit(lar): Bunlar sayılırmı bilmem ama var.
,
,
Yas: 16
Posted on 23 October 2017 - 11:33 AM
Herseyden Once Discordumuza gelmek zorunlu(Alinip alinmadiginiz burdan aciklanacak) https://discord.gg/NWwDFAEIGN:HasanAllen
Badlion Client Zorunlu Eger Oyun Gununde Reddedersen Atilacaksin Kabulmu? Evet
Discord # (Skype veya Facebook etc yok) Discorddayim
Posted on 23 October 2017 - 11:39 AM
Gurhann wrote
Badlion Client Zorunlu Eger Oyun Gununde Reddedersen Atilacaksin Kabulmu? Kabul
Discord # (Skype veya Facebook etc yok) gurhan3162#7253
Ornek Pvp Videosu veya UHC bilgisine dair kanit(lar) (Tanıyorsunuz zaten)
Kabul Edildi
Posted on 23 October 2017 - 11:39 AM
FerhatBoy_99 wrote
Discord # (Skype veya Facebook etc yok)https://www.facebook.com/ferhat.al.37
Ornek Pvp Videosu veya UHC bilgisine dair kanit(lar) UHC VİDEOSU YOK AMA SG VEYA MİNİ UHC MEETUP VİDEOLARI VAR
Reddedildi. Skype Veya Facebook etc yok yeterince acik.
Posted on 23 October 2017 - 11:41 AM
FirazOzdemir wrote
Discord # (Skype veya Facebook etc yok) Firaz Özdemir#7195
Ornek Pvp Videosu veya UHC bilgisine dair kanit(lar) (zaten tanıyorsunuz)
Kabul Edildi
Posted on 23 October 2017 - 11:44 AM
bcofido wrote
Badlion Client Zorunlu Eger Oyun Gununde Reddedersen Atilacaksin Kabulmu? Evet, kabul ediyorum.
Discord: SWAGMEMBERBCOFIDO #9375
Ornek Pvp Videosu veya UHC bilgisine dair kanit(lar): Bunlar sayılırmı bilmem ama var.
,
,
Yas: 16
Kabul Edildi
Last edited on 05 January 2018 - 08:41 AM by IT2HOVHD2
IGN: jornquistBadlion Client Zorunlu Eger Oyun Gununde Reddedersen Atilacaksin Kabulmu?Kabul
Discord # (Skype veya Facebook etc yok) : discord #6400
Ornek Pvp Videosu veya UHC bilgisine dair kanit(lar) : UHC HİGHLİGHTS (benim)
Yas(Sahte yas atilma sebebi)(Yaş 15)
BU HESABIM ÇALINDI YENİ HESABIMIN ADINI VERDİM
Posted on 23 October 2017 - 11:49 AM
HasanAllenn wrote
IGN:HasanAllen
Badlion Client Zorunlu Eger Oyun Gununde Reddedersen Atilacaksin Kabulmu? Evet
Discord # (Skype veya Facebook etc yok) Discorddayim
kabul edildi
Last edited on 23 October 2017 - 11:52 AM by arielb2015
IGN: xCynicalLBadlion Client Zorunlu Eger Oyun Gununde Reddedersen Atilacaksin Kabulmu? Kabul
Discord # HalfDumb - HalfDumb#7638
Ornek Pvp Videosu veya UHC bilgisine dair kanit(lar) yok
Yas(Sahte yas atilma sebebi) 12
Posted on 23 October 2017 - 11:56 AM
IGN:leqrk_420Badlion Client Zorunlu Eger Oyun Gununde Reddedersen Atilacaksin Kabulmu?kabul
Discord # (Skype veya Facebook etc yok) StrqfeG0D#8652
Yas(Sahte yas atilma sebebi)14
Posted on 23 October 2017 - 12:05 PM
Facebook var Verdim ? Skype Kullanmıyorum dc var isterseniz verebilirim ?Posted on 23 October 2017 - 12:15 PM
FerhatBoy_99 wrote
tekrar oku, skype veya facebook yok diyor onları vermeyeceksin dc ver
Posted on 23 October 2017 - 12:15 PM
IGN:DurukanOzturkBadlion Client Zorunlu Eger Oyun Gununde Reddedersen Atilacaksin Kabulmu?Kabul
Discord # (Skype veya Facebook etc yok) duryhan(HEPTA)#8615
Yas(Sahte yas atilma sebebi)15
Last edited on 27 October 2017 - 09:12 AM by JungleMeNot
IGN:TolgaErenBadlion Client Zorunlu Eger Oyun Gununde Reddedersen Atilacaksin Kabulmu?:KABUL
Discord # (Skype veya Facebook etc yok):xTolgaEE#0433
Ornek Pvp Videosu veya UHC bilgisine dair kanit(lar):
Yas(Sahte yas atilma sebebi):14