Store
Subscribe
Badlion'u Kemiren İhanet. Nankörlük Ettiniz...
Bu yazı Badlion'a destek amaçlıdır.
'Adminler GCheat Kusursuzdur Diyor'a Yalanlama!
Böyle bir şey yok, tam tersi o lafı …. adlı bir sunucu oyuncuları ban yediğinde banı atan konsol ise auto olarak "Console ile atılan banlar haklıdır" demesiyle alevlenmiştir. Bir sebebiyse ..'ın yanlış yönlendirmesi. … hesabının banlanması ..'ın suçudur. Yazısı çeviriyle çevrilmiş, kanıtı olsa bile atmamış, durumu düzgünce ifade etmek yerine benim çokça videom var falan demiştir. .. halen az abonesi olan bir kanaldır ve evrensel bir kanal değildir. Mod bunu bilemezdi. Aynı zamanda Mod logları inceleyip O'na suçlu olduğunu söylemiştir. Eğer bunu pingden olduğunu ifade etseydi konu yükseltilir ve adminlerin profosyonel loglarıyla pardonlanabilirdi.

Badlion'un yönetimi en iyisidir. Ve siz buna ihanet ettiniz.

freekkiller adlı bir GCheat admini de pingden ban yemiştir. https://www.badlion.net/appeal/thread/153479 bu da onların suçsuz olduğunu kanıtlar.

Badlion'a nankörlük etmeyin. En merhametli sunucu budur <3. UHC gibi bir oyunu bize kazandırmıştır. Hatırlayın.

Edit : Kalp resmi aşırı büyük olduğundan dolayı silindi.

(Hatam varsa affola.)
(".." ve "…" belirli "bir kişi" değildir. Pek çok kişidir.)
("…." sunucusu da belirli "bir sunucu" değildir. Temsilidir.)
 0
PM Link
freekiller adlı admin ile verdigin ornekte freekiller test yapıyordu buyuk ihtimal, neden banımın açılması gerektiğini düşünüyorum kısmına rasgele birşeyler yazmış zaten. Ilk uhc'nin badlionda olduğunu sanmıyorum…
 0
PM Link