Last edited on 10 December 2017 - 03:42 AM by RakektyTam
Ilk oncelikle bu denenen ama olmayan eventi ben duzenleyeceğim! 10 Aralık Kesinlikle ama kesinlikle herkese aciktir(Bu sartlari Dolduranlar)1.No evaders/cheaters (IP Baniniz varsa veya hile iseniz bu evente katilamazsiniz)
2.UHC Experience (En azindan UHC deneyiminiz olmali/BuildUHC)
3.Saygin,olgun oyuncular.
4.Verilecek tarihte oynayabilecek oyuncular.
OYUN OZELLIKLERI!/SCENARIOS
SEZON 1
FFA
Cutclean Timebomb NoClean Nether Off
Oylara bagli sonradan degisebilir.
Katilacak oyuncular! (VIP's) (10/10)
HOST:ErgunStrafeO_o
1-Varqaw (Discord)
2-BayDoctor (Discord)
3-JohnySins (Discord)
4-Toksijen (Discord)
5-Myqs (Discord)
6-MertBoy_99 (Discord)
7-xHyperist (Discord)
8-varqaw (Discord)
9-Mechrage46 (Discord)
10-xArdaAydn (Discord)
NON-VIP Prooved Oyuncular (16/16) FULL
1-BAYBURTLU (Discord)
2-EnesAktas_33 (Discord)
3-Jodie_Harris (Discord)
4-Mathurtus (Discord)
5-EsatStrafe_V9 (Discord)
6-Equessy (Discord)
7-LexarKnight (Discord)
8-BeratAbla (Discord)
9-iRodStrqfe (Discord)
10-EASYBOY_99 (Discord)
11-iRodComb0 (Discord)
12-positivejp (Discord)
13-Rod_Spam_ (Discord)
14-StrqfeCrit_ (Discord)
15-VapeInTurkey (Discord)
16-Blood_Flame_XR (Discord)
17-xSharpnesss (Discord)
SARTLAR
VIP ve prooved oyuncular disindaki herkes video cekecek veya yayinda olacak!
Eger video cekmek veya yayin kapasıtenız yoksa çok sıkıntı değil HERKES BADLION CLIENT İLE OYNAYACAK!
Herhangi tur bir hile oyundan atilmaniza sebep olur.
Veya herhangi bir hile hisi.
+ https://discord.gg/e86j89C
Butun hersey bizim tarafimizdanda yayinda olacak yayin bu kanalda. (yada Highlights video)
https://www.youtube.com/channel/UC493m1g0t4wyPY0r7FX90AQ?view_as=subscriber
Basvuru
Isim:
Yas:
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!):
Verilen tarihte eger cok buyuk bir sorunum yoksa oyunda oynayacagim. Hile isem atilirsam sorun yasatmadan cikacagim. Eger bunlari yapamazsam diger butun sezonlardan atilacagimi biliyorum.
Spam Başvuru=Reddedilmek
ODUL
Odul daha belli degil arkadaslar ama ben Lion Aylik veya 50-100 lira dusunuyorum.
Basvurulari assagidan yazin..
Iyi gunler.
Posted on 08 December 2017 - 09:27 AM
Isim: VapeInTurkeyYas: 13
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!): İlkeStrafe#5399
Verilen tarihte eger cok buyuk bir sorunum yoksa oyunda oynayacagim. Hile isem atilirsam sorun yasatmadan cikacagim. Eger bunlari yapamazsam diger butun sezonlardan atilacagimi biliyorum.
Posted on 08 December 2017 - 09:30 AM
Isim: BAYBURTLUYas: 16
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!): ! BAYBURTLU ☪#6926
Last edited on 08 December 2017 - 09:41 AM by Pettanko_Senpai
Isim:Fatih
Yas:15
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!):Fatih#0862
Last edited on 08 December 2017 - 09:42 AM by CellWeasel
Isim: iEnesAktasYas: 14
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!):EnesAktas#3270
Posted on 08 December 2017 - 09:59 AM
Öncelikle Selamın Aleykum Arkadaşlar Ben DjKadirIsim: BeratAbla
Yas: 16-17
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!): @VapeGod [16]#9004
Aga Hayatımda 1 2 kere mcsg de hile açtım daha hile yüklü değil badlion clientle belki giremem ama videoda olurum Hade EYW ŞAPŞAL ÇOCUĞ
Bizim Burda Ağacı Kökten Hileyi Götten Sikerler Hile açan olursa yanına tp le ten atam hade eyw lion donoru şimdiden ayarla
Last edited on 08 December 2017 - 10:09 AM by RakektyTam
VapeInTurkey Kabul Edildi.Anonymous Quote
Yas: 13
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!): İlkeStrafe#5399
Verilen tarihte eger cok buyuk bir sorunum yoksa oyunda oynayacagim. Hile isem atilirsam sorun yasatmadan cikacagim. Eger bunlari yapamazsam diger butun sezonlardan atilacagimi biliyorum
Posted on 08 December 2017 - 10:09 AM
BAYBURTLU Kabul Edildi.Anonymous Quote
Yas: 16
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!): ! BAYBURTLU ☪#6926
Posted on 08 December 2017 - 10:10 AM
iEnesAktas Kabul Edildi.Anonymous Quote
Yas: 14
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!):EnesAktas#3270
Posted on 08 December 2017 - 10:11 AM
BeratAbla Kabul Edildi.Anonymous Quote
Isim: BeratAbla
Yas: 16-17
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!): @VapeGod [16]#9004
Aga Hayatımda 1 2 kere mcsg de hile açtım daha hile yüklü değil badlion clientle belki giremem ama videoda olurum Hade EYW ŞAPŞAL ÇOCUĞ
Bizim Burda Ağacı Kökten Hileyi Götten Sikerler Hile açan olursa yanına tp le ten atam hade eyw lion donoru şimdiden ayarla
Last edited on 08 December 2017 - 10:16 AM by RakektyTam
VİDEO YAYINDA OLMAYANLAR BADLİON CLİENT VEYA OCMC İLE GİRMESİ ŞARTTIR. !Posted on 08 December 2017 - 10:14 AM
Isim:Jodie_HarrisYas:15
Posted on 08 December 2017 - 10:15 AM
Kabul Edildi.Anonymous Quote
Yas:15
Posted on 08 December 2017 - 10:27 AM
Isim: Blood_Flame_XRYas: 15
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!):FeroBoy_99#9214
Posted on 08 December 2017 - 10:30 AM
Yas: 15
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!):FeroBoy_99#9214
Posted on 08 December 2017 - 10:38 AM
Isim: EsatStrafe_V1Yas: 13
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!):[✪]YigitStrafe#7763
Posted on 08 December 2017 - 10:42 AM
Yas: 13
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!):[✪]YigitStrafe#7763
Last edited on 08 December 2017 - 10:54 AM by Darkwatch1
EsatStrafe_V5YAŞ:13
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!):EsatStrafe#0019
Posted on 08 December 2017 - 10:55 AM
Isim:Emircan AydemirYas:14
Discord https://discord.gg/zXGSm2
Last edited on 08 December 2017 - 11:04 AM by Myqs
MyqsYAŞ:15
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!):SurvivalGames1st#2070
Not: Video çekecek kalitede bir bilgisayarim yok yani kasmadan video çekip oynatacak o yüzden video çekemiyeceğim.
BuildUHC 1930 Elo Demoted artik buhc kasmıyorum global 1610 Elo Demoted miniuhcmeetup 2160 elo Survivalgames 2050 Elo :P