Store
Subscribe
Yeni turk clani
Selam uzun zamandır badlion clan işindeyim ve Türklerden iyi oyuncuların hep yabancı Türk kökenli olmayan clanlarda olduğunu gördüm Örneğin @ChessBoy_99 @HardHurt @Gurvann ve dahası. Düşündüm ki neden bir Türk klanı açmayalım ki ismi falan önemli deil powahfull veya başka bir Türk moderatoru (yada tanınan bir oyuncu) klan kurup sadece Türkleri alırsa çok güzel olmaz mı sizcede katılma şartları 1900 veya 2000 elodan başlar Örneğin her neyse benim düşüncem bu klan kurmayı düşünüyorum ama alt yapısı hakkında kaygilarim var bunun için Türk bilindik oyunculardan yardım bekliyorum

-LexarKnight
 0
PM Link
Kolay gelsin krdş zor iş deniyosun.
 0
PM Link

bcofido wrote

Kolay gelsin krdş zor iş deniyosun.
+1 ve bence turklerle olmaz her türlü mizitan yada hilesiniz diyip kaçan bir milletiz inkar etmeyelim
 1
PM Link

HardHurt wrote

bcofido wrote...

+1 ve bence turklerle olmaz her türlü mizitan yada hilesiniz diyip kaçan bir milletiz inkar etmeyelim
Geçen Doktorun ts ye girdim yok saphirem ben fln dedi vs attik çocuğu kestim hilesin oç fln yazip banladilar ts den :D Yani Bencede Olmaz :P
 0
PM Link
anaa siz turkmuydunuz la
 0
PM Link
:)
 0
PM Link
Sende yanlış tsye girip vs atmışsın be :^)
 0
PM Link
Zor turkler badlionda çok geride kaldı ayrıca türk klanlari çok kısa ömürlü oluyor
 0
PM Link
Radioactivebeans Geride Kaldi Derken Hangi Anlamda ?
 0
PM Link
Yani Avrupa ABD biz Mısır onun gibi. Adamlar 2 yıl önce kurmaya başladı Badlion klanlarını, ama iyi bir Türk Badlion klanı kurulabilir tabii ki.
 0
PM Link
Kurulabilir fakat Türklerden iyi oynayanlar en fazla 30 35 kişi vardir (belki) Bu arada Jotheproo Drainledim seni kb.
 0
PM Link
Can someone translate plz google translate is saying 'u r a mother'
 0
PM Link
Basically he thinks he can make a turkish clan with some good players anda wants help from known turkish players @PolkacatLP
 0
PM Link

HardHurt wrote

Basically he thinks he can make a turkish clan with some good players anda wants help from known turkish players @PolkacatLP

Oh ty
 0
PM Link
Turklerden iyi oyuncuları etiketliyorum onlarında haberi olsun @ChessBoy_99 @Gurhann @Janigrius @calipolimon @TASIYICI
 0
PM Link
@Descript_ @TurbQ @Fergoosee_hi @DantehISGOOD
 0
PM Link
@TurbQ - banli
@Fergoosee_hi - hile
Etiketledigin 9 kişiden ikisi hile yani böyle bir toplumdan bir klan çıkmaz diye düşünüyorum
 0
PM Link
Fergooseyi @ChessBoy_99 a da sorabilirsiniz kendisini 2299 eloyken hileyle kesen arkadaşımız
 0
PM Link
HackerTurb00 türkmüymüş vay be xD
 0
PM Link
HardHurt doğru söylüyor. Ve bencede kurulabilir yani isterseniz ben ayarlarım klanı , klan sayfasını falan. Ama önce alım şartlarını belirlememiz gerekiyor.
 0
PM Link