Store
Subscribe
TÜRKİYENİN EN İYİ 10 BUILDUHC PVPCİSİ? S11-12-14-15?
DSFKSJDHXPOFSJGDK AYNN AMK
 0
PM Link
ehuehu
 0
PM Link
tarafsız bir sıralama yaparsak
1- qVarious
2- qVarious
3- qVarious
4- qVarious
5- qVarious
6- qVarious
7- qVarious
8- qVarious
9- qVarious
10- IsmetRG
 0
PM Link
Asl üzücü oln hicbirimizin sıralama yapamamasi Keşke hesabım calinmasaydi.ama 1. chessboy buildde tüm kulvar sıralamasinda RadioactiveBeans daha da vr ama
 0
PM Link
AlphaReturn eu1 NOKTAAAA
 0
PM Link
beyler IsmetRG'de zamanında oynuyordu sezon 11de 2000 mi elo falan yapmıştı o zamanlara göre sayılı pvpcilerdendi S11-S12'de dahil edilirse IsmetRG'nin de sıraya girmesi lazım bana göre.
 0
PM Link
Ama o pvpyi bırakıp para için trendlere giren şeyimin portalı şunun portalı zengin vs fakir videoları çekiyor artık ama bunları yapmasaydı daha iyi yerlere gelirdi.
 0
PM Link
Kuzucuk s12 de 2400 elo eski ve iyi oyunculardan biride kuzucuk tabi şu an oynuyor mu bilmiyorum ayrıca s11 de iyi oynayan hiç kimse yoktu neredeyse 2100 elo yapması çok basit ayrıca ismet tamamen pvp yi bırakmadan önce s14 de gold 4 olan birisi.
 0
PM Link
@Hijole_CJR tarafsız bir sıralama yaparsak;

1- Skood
2- Skood
3- Skood
4- Skood
5- Skood
6- Skood
7- Skood
8- Skood
9- SkoodClient
10- SuccesfulBacca
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
@icetea123321 kardeşim sen cevap vermeyi bırak beni banlat ipcheck yaptırmış kafayı yiyorum zamanında koydum galiba
 0
PM Link
@Hijole_CJR en yakin arkadasim bile olsa ip check yaptiririm bunun senle alakasi yok haksizsan ban yiyceksin kardesim
 0
PM Link
mesela biri ip banlanabilir :D
 0
PM Link
eheheh
 0
PM Link
temize çıktım götüne mi kaçtı kınık ip banım da kalktı gcheatimde kalktı hadi eyvallah yedirememeye devam 8^)
 0
PM Link
başka birine diyorum tabi alindiysan o senin sorunun pnp
 0
PM Link
1 benim
 0
PM Link
@NeefThePlug staff h.o
 0
PM Link
Sağol :)