Store
Subscribe
KLAN ARIYORUM
Klan Ariyorum hesapi yeni aldim Almanyaliyim iyi oynuyorum hafta ici 1-3 saat arasi oynuyorum hafta sonu 3-4 degisiyor yani duruma gore.Klana alan varsa duel atabilirz.Eski hesapim 2300+ elo :).
 0
PM Link
Vay be eski hesabınla yeni hesabın arasında 1000 elo fark var
 0
PM Link
eski hesabin 2300se helal olsuin aga masallah
 0
PM Link
VALLA
 0
PM Link
A:FADSFADS @HardHurt
 0
PM Link
@JoTheProo Canı gonulden ınandık aga
 0
PM Link
Duel ?
 0
PM Link
Inanip inanmaman beni ilgilendirmez Duel atabiliriz ama.
 0
PM Link
9 el avans 10'da biter akşam 7 gibi açık ol Badlion'da.
 0
PM Link
Aman aga Sakin ol sana ten atar bak
 0
PM Link
Dostum Duel atalim gel hesapi Bronze ben dusurmedim yemin ederim.
 0
PM Link
tamam gel 4 avans 5 te biter oyundayim @iYigitGazioglu
 0
PM Link
Kardeşim tamam klan ararsın eyvallahda eski hesaplarım 2300+ elo ne ya cringe af bide kendine çok güvenip duel atabiliriz :)) yazmışsın
 0
PM Link
https://www.badlion.net/match/arenapvp/1v1/eaad5795-20e6-4373-8a86-89ace645c966 ten ne amk :
 0
PM Link
@Myqs EWAIODPAIRAŞKFLSA çocuk orda aşırı laglısın diyodu (kendi aşırı laglıydı ve geç sekiyodu) aynı şekilde banada gel duel dedi ama bronze kadarda kötü oynamıyor bilmiyorum bronz pvpsi görmedim çünkü
 0
PM Link
Neyse uzatmayın laoooo
 0
PM Link
2v1 daldilar digerinin canina bak korsun heralde anlamiyorsun Pvp den bide konusuyor oyundayim gel bakalim kiddo
 0
PM Link
Akilli biriysen profilime bakip nasil kasildigimi gorebilirsin Bronze ben yapmadim diyorum aptalmisin Brozne olan biri nasil direk 1600 eloya cika bilir? IQ 200 heralde sende
 0
PM Link
1600 çok sanıyorsun bence senin iq 200
 0
PM Link
1600 ben cok sanmiyorum dostum bronzedan 1600`a ciktigimi diyorum sen beyin yerine patates falan kullaniyorsun sanirim.
 0
PM Link