Store
Subscribe
Ping Sorunu
Merhaba,
Badlion'un EU serverinde normalde 50 ile 70 arasında ping alıyorum. Fakat 4-5 gündür servere girerken 60 ping göstermesine rağmen ghosta giriyorum, lagdan oyun oynayamıyorum na serverine girdiğimde hiçbir sıkıntı yok na serverinde 170 ping alıyorum orada hiçbir sıkıntı yok fakat eu serverinde oynarken 1000 pinge kadar çıkıyor. Sadece Badlion'un EU serverinde bu şekilde problemim var. Diğer serverlerde problemim yok.Birçok yöntem denedim. Denediğim yöntemler:
- "DNS sunucu adresini otomatik olarak al." yaptım
- Çeşitli DNS'ler kullandım
- VPN Kullanmıyorum. VPN Kullanmaya çalıştım servere giremedim.
- Modemimi 5 saatliğine kapattım, yeniden açtım.
- Minecraftımdaki tüm modları, texturepackleri, labymodu sildim.
- Badlion Client ile girdim
- Başka bir minecraft hesabi ile girdim
- Badlion'un ip adresi ile girdim

Bunları denedim fakat hala aynı sorun ile karşılaşıyorum. Bazen 1-2 dakikalığına düzeliyor fakat sonra yine aynı sorun ile karşılaşıyorum.
Lütfen bana yardım edin.
 0
PM Link
+1
 0
PM Link
Benim düşüncem
1-denedigin yontemlerden bazıları mesela hesap degistirmek,mod texturepack silmek bunlarla alakası yok
2-bazen banada oluyor eğer sanada arada bir oluyorsa bu sunucu kaynaklı bazen badlionun tüm eu sunucusu da gidebiliyor
3-kohi.eu dan girmeyi dene
4-eğer kendinden kaynaklandığından eminsen modemini rebootla-çoğu modemde iğneyle basılabilcek biyer olur 10 saniye basılı tut sonra ip adresini kullanarak internetten modem arayüzüne giriş yapabilirsin ordan bazı ayarlara bak yada direk baştan kur
başka bir çözüm göremiyorm
 0
PM Link
Kohi.eu dan girmeyi denedim yine laglıyım. Bana kalırsa Badlion ile alakalı bir sıkıntı çünkü bir kaç kişide daha aynı sorun var. Bir tek Badlion'un EU serverinde bu sıkıntı var. Diğer serverlerde böyle bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Mesela diğer serverlerde 70 ping ile oynuyorsam 70 ping hissiyatı ile oynuyorum fakat badlion eu serverine girdiğimde 60 ping gösteriyor fakat oltadan daha hızlı gidiyorum. Bazen düzelir gibi oluyor fakat düzeldiği falan yok. Bence sorun bende veya benim internetimde değil. Eğer öyle olsaydı diğer serverlerde de laglanırdım diye düşünüyorum.
 0
PM Link
Bu sorunlar ben ve arkadaşlarımdada oluyor. Özellikte son 2 günde baya arttı. Sorunun EUCLB'den kaynaklanabileceğini düşünüyorum. Veya Türklere vuruyorlar.
 0
PM Link
+ Badlion'da sadece laglı oluyor. Başka sunucularda da oynadım bugün, diğer sunucularda lag yok.
 0
PM Link
Ben Azerbaycandan bağlanıyorum normalde 80 ping falan gösteriyo ama çok fazla laglanıyorum laga giriyorum regeditleri temizledim dns i otomatik al yaptım ama hala düzelmedi internetim fiber yani internetle alakası yok
 0
PM Link
Bi badlion yetkilisi ilgilenmediği sürece böyle devam edicek sanırım arkadaşlar.
 0
PM Link
Ben de rank kasiyordum. Badlion sağolsun 1750i geçemiyorum. Arada kendine gelince aldığım eloyu ghost yiyerek kaybediyorum. Uhcde çok rahatsızım ve uhcmeetuplarda her zaman ghost yiyorum. Geçen 9500ms gösterdi
 0
PM Link
Ping sorunun çözüldümü?
 0
PM Link
Evet, çözüldü.
 0
PM Link
O zaman konuyu kapatmalatını söyle buraya yaz kapatırlar
 0
PM Link
Aynen sorun çözüldü kapatırsanız sevinirim yetkililer.
 0
PM Link

Gurhann wrote

Bi badlion yetkilisi ilgilenmediği sürece böyle devam edicek sanırım arkadaşlar.

+1
 0
PM Link
-snip-
 0
PM Link
Beni etiketlemeyi kesin lütfen

Kilitlendi
 0
PM Link
Thread is locked