Store
Subscribe
ACIZLIK
Myqs adlanan küçük yaşlı arkadaşımız o kadar beyinsiz ki ben onu kestikten sonra etmediği küfür kalmadı küfürlerin ssini alamadım ama loglarına bakarak görebilirsiniz.İnsan ancak bu kadar aciz ola bilir oyun için küfür etmek o kadar gerizekalılık ki bunu kesinlikle yapmayın.Sırf ben Platinum o Sapphire diye 30 elo kaybetti ve bunun için anneme küfür etti.Modlar umarım loglarına bakar ve mute atarsınız küçük yaşlı arkadaşımıza.
http://prntscr.com/i59v6r
 0
PM Link
3 GAP FARK VARKEN ghost Atip GG EZ yazdiğin için olabilir aptal orospu evladi ?
 0
PM Link
SurvivalGames1st#2070

Dc ekle bakalim sen aq evladi
 0
PM Link
https://www.badlion.net/match/arenapvp/1v1/d5814db7-f19c-4f96-ab40-415eccdaaab9 aynen tam 3 gapple fark ve ghosta Girince GG e z okey
 0
PM Link
GG ez mi yazdim serefsiz?Sorry yazdim ben senin gibi serefsiz degilim.Zaten Elo manipulationdan ban yedin senin hile oldugunu biliyorum kaniti var arkadasimda.Zamani gelince onuda atarim foruma ;).Hadi gecmis olsun sana.
 0
PM Link
Ve ayni zamanda kiliclarin ve Bowlarin durabilitysine bakarak senin BowSpam yaptigin basit bir sekilde gorunuyor.Tryharder olarak 2100 cikmis burda proluk muamelesi yapiyor.Bravo mukemmel prosun sen.Ben o kadar tryhard yapsam suan Masters bile olurdum.Ama ben 2300 e gelmek icin g*** yirtarak geldim.
 0
PM Link
kesin 2300 sündür pnp bu arada allah için banlatmayi denesene bi :EWQWQEWE bi güleyim amk :QQWE
 0
PM Link
''Zaten Elo manipulationdan ban yedin senin hile oldugunu kaniti var arkadaşimda '' banlatamazsan orospu çocuğusun kabul mü ?
 0
PM Link
O değil de Kılıcın Durability oranı ile bow spam ne alaka?
 0
PM Link
Bow un durabilitysi onda daha az cunki bowspam yapiyor hep yani tryharder biri anladinmi ?
 0
PM Link
Kardesim benim banlatmama ihtiyac kalmicak artik anlarsin birkac gun sonra <o/
 0
PM Link
banlanmazsam orospu çocuğusun diyecemde zaten öylesin neyse amk
 0
PM Link
İkinizinde 2. küfürlü post’u bu. Forumlarda kavga etmeye devam ederseniz bir dahaki sefer için kilitlemekle kalmıcam.

Bunuda kilitliyorum ve mute attırmak için reportliyorsan yanlış noktadasın.
 0
PM Link
Thread is locked