Store
Subscribe
Hileleri yeni keşfedip yüksek eloya ulaşaan Türkler
Sizce bu türün yok olması için neler yapılmalı?
Onlardan nasıl korunabiliriz yada onlari korkutma yolları varmı,onlar hakkındaki düşünceleriniz neler
 0
PM Link
Reportlasak da %90 yetersiz kanıt
 0
PM Link
Aga yanlız %100 'INSUFFICIENT EVIDENCE'.
 0
PM Link
Böyle mi tam bilmiyorum ama, bence reportlara sadece ArenaPvP Staff'larının bakması gerekiyor, ArenaPvP Staff'ları da en azından iyi bir ArenaPvP deneyiminin olması gerekiyor bence. + Sezon 12'de birisini oyundan reportladığımızda Staff'lar direk izlerdi ve ban yerdi oyuncular. Hileleri korkutmak için eskiden i rec , im recording, get banned, enjoy ban vs. kelimeler artık işlemiyor. Adam 4 bloktan vuruyor, i rec yazıyorum adam rage mi atıyor artık ne yapıyor bilmiyorum ama 6 bloğa çıkıyor kolları.
 0
PM Link
zaten arenapvp staffları bakıyor diye biliyorum
 0
PM Link
https://www.badlion.net/forum/thread/201800 aga mesela buna tournament helper ve minigames senior bakmış. Kabul edildi en azından.
 1
PM Link
hardhurt beni niye report ettin ben bişi yapmadım
 0
PM Link

Garbarius wrote

hardhurt beni niye report ettin ben bişi yapmadım

Aga senin kordinat reportunda açık açık adamdan kordinatını istemişsin bide sonra reportlamışsın yani bi bakıma kandırma adam bilmiyo bile olabilir kordinat vermenin cezası olduğunu. Oyuzden baiting kisacasi suclu sen oluyorsun.
 0
PM Link
garbarius kardeşim geçen gün duel atıp ölünce anneme söven kardeşimiz değilmisin,ikincisi ise 1 haftalık banın hayırlı olsun :D
 0
PM Link
hardhurt geçen rankedda 9.5 yiyende sen değilmisin ? sonra randy felan yazmıstın
 0
PM Link
-
 0
PM Link
Sövdü geri editledi .d
 0
PM Link
yo öyle bişey yok nerenden sallıyorsun eğwqewqkewqğ istersen pazartesi gel bütün kitlerde vs atalım acaba kaç tanesini alabilceksin
 0
PM Link

0
PM Link
haha banın ho kardeş @Doyoon18
 0
PM Link