Subscribe
Minecraft da pc cok kasıyor çozum bılen varmı ?
Posted on 31 January 2018 - 10:45 AM
son 1 aydır pc de kasma droplanma olmaya basladı nasıl cozerımPosted on 01 February 2018 - 07:37 AM
Kullandığın modlardan dolayı kasıyor olabilir, bilgisayarındaki boş alan azaldığı için olabilir.Posted on 01 February 2018 - 08:08 AM
Bilgisayarındaki gereksiz programları kaldır, gereksiz dosyaları sil ve program yoneticisinden javanin onceligini en fazla yap, bilgisayar acilinca direk kendini acan programlari gerekli degilse sil, minecraft launcherden hangi versiyonu oynuyorsan biraz daha ram ver , oyun içinde basit texturepackler kullan genellikle default olurlarsa fpsinde artis gorme olasiligin artar,Posted on 02 February 2018 - 01:33 PM
ram 6 gb 4 gb verıyorum bırazcık duzeldı rahat oynuyorum 800x480 yaptım 100-200 rahat alıyorum fakat vıdeo cekme sırasında bırazcık kasma oluyor bide ping sorununu cozmek ıcın badlıon c kullansam olurmu ?Last edited on 02 February 2018 - 02:05 PM by bcofido
Eğer wi-fi kullaniyorsan kablolu internete geç ve ethernet kablosu kullan(tercihen normal modem-pc arasi uzakliktan 5 metre daha fazla alman ileridede işine yarar) video çekerken kasma olmasi normal eger sadece çekebilmek istiyorsan ayarlarini 360p veya 480p yap. Badlion client pingini duzeltmez. DNS tarzi uygulama veya ayar kullanma hizlandirmak yerine yavaşlatırlar. Internete girip URL kismina ping.eu yaz ve o siteye gir sonra DNS Lookup kismina tikla ve oraya eu.badlion.net yaz sonra arattir ve gelen sayili iplerden hepsini dene hangisi iyi ise onu kullan eger hicbiri olmazsa kohi.eu dan baglanmayi dene. Iyi sanslar.