Store
Subscribe
Online Staff Plugin +1
Merhaba Beyler! Ben Yiğit namı-diğer StrafeRod

Bugün 1600 elo kasarken karşıma hacker geldi.

Reportladım ama kimse bakmadı. "Tigrah" adlı mod'a yazdım ama cevap bile vermedi.

SpainPvP'nin sitesinde de olan "Online Staff" yerinin gelmesini istiyorum.

Ya oyuna ya da siteye.

Oyuna gelirse bence komutu /onlstaff olmali

Lütfen +1 leyin. Tabikide sizde istiyorsanız
 0
PM Link
-1, zaten report komutu online olan görevlilere bildirim veriyor.
Çoğumuz biliyoruz ki insanlar bunu avantaj olarak kullanıp
Birden çok kez mesaj atıcak ve görevlileri rahatsız edicek.

Ama böyle birşey kesin olsun diyorsan, görevlilere bi komut verilebilir ve müsait olanlar kendini çevrimiçi gösterebilir.

Bu arada bunu Türk konuşmaları yerine suggestions a atman daha yararlı olabiliridi
 0
PM Link
/onlstaff komutu yani olursa zaten sadece açık olan staff ları gösterecek . Yani spamlık bir olay yok.
 0
PM Link
Zaten açık olanları gösterecek ama her açık olan ı göstermemeli diyorum, adam belki uhc de. Online staff çevrimiçi olanlar demek, sen adamlar online olunca napıcaksın, mesaj atmıcak mısın?
 0
PM Link
/list?
 0
PM Link

StrafeRod wrote

Merhaba Beyler! Ben Yiğit namı-diğer StrafeRod

Bugün 1600 elo kasarken karşıma hacker geldi.

Reportladım ama kimse bakmadı. "Tigrah" adlı mod'a yazdım ama cevap bile vermedi.

SpainPvP'nin sitesinde de olan "Online Staff" yerinin gelmesini istiyorum.

Ya oyuna ya da siteye.

Oyuna gelirse bence komutu /onlstaff olmali

Lütfen +1 leyin. Tabikide sizde istiyorsanız

/list yaz rankı olan her oyuncuyu gorursun
 0
PM Link
/list komutunda zaten online olan ranklı insanları gösteriyor, yetkililer kendisini list'den gizleyebiliyor müsait olmayan bi yetkili zaten kendisini list'den gizler
 0
PM Link
tigrah hiç ilgilenmiyor gerçekten UHC de karşıma 7-8 block vuran bie hile geldi öncede izle demiştim izlememiş 2 saat bişi ler yazdım adam da ölmüş ( hile olan ) sonra beni spam dan muteledi :/
 0
PM Link

Moonling wrote

tigrah hiç ilgilenmiyor gerçekten UHC de karşıma 7-8 block vuran bie hile geldi öncede izle demiştim izlememiş 2 saat bişi ler yazdım adam da ölmüş ( hile olan ) sonra beni spam dan muteledi :/

/report yeterli aga zaten dusun uhc 200 300 kisi 80 tanesi hile gorse hepsi 1 mesaj atsa 80 ayri mesaj. Sen reportunu at /helpop danda mesajini 1 kere yaz bakarlar.
 0
PM Link
ok ama tigrah gerçekten ilgilenmiyo

0
PM Link
/list yaz, ArenaPvP'de yetkililer varsa mesaj olarak yazabilirsin. Seni yazmışsın Tigrah'a ama büyük ihtimalle AFK'tı, veya o anda meşguldü.
 0
PM Link
Veya bilgisayarın kötü değilse video çek youtube'a at siteden adamı reportla.
 0
PM Link
Zaten videomu çektim. YT'ye atıcam
 0
PM Link