Last edited on 04 February 2018 - 12:56 PM by icetea123321
-JoTheProo 1800 iken seni drainliyordum legit olmanı düşünmüyordum zaten gavat 2300 üm diye geçiriyorsun-Ardaokn Maniacnoob piçi 2300 hak etmiyon ağla
-B4T1N Yt ranki boşa gitti zaten legit 1700 zor olacak adamsın ananı sikeyim 2370 olman zaten çok bariz belli
-Gurvann senden beklemezdim gurvann ama neyse seninde amina koyim demek sende hilecisin
-Saidwi sen hileyi birakmadin mi amk neyse gg
-TheBestTR/Kolaydim senden beklemezdim ama demek ban yein neyse gg
-iYigitGazioglu 2300 olacaktı Adam cekemediler banladilar aga ya :( gerizekali gavat
-SpamMore lion+ na yazık oldu ama neyse seninde ananı sikeyim
-Bayundur belkide içlerinden en legiti sendin ama demek ki hile kullanmissin Neyse sana küfür yok
-xElysionO_o sahin aylak denilen bir Kürttur kendisi anasını sikiyorum burdan
-Fergoosee_hi zaten hile olduğunu herkes biliyor Neyse gg
-DantehISGOOD ismini sikeyim aptal bir Türk daha iyiki ban yedin amın evladi
-xStrafeHit 2300 olacak birisi değilsin sen ve kankan batın ikinizde hilesiniz ananizi sikeyim sizinde orospu çocukları
-TalhaWinner winnerg siker aga off yak yak winnerci biri 2200 nasıl olur amk
-vqparwave senden beklemezdim 58s ama ban yedin biraz şüpheleniyordum ztn
-KaraBela hileci bir orospu evladisin birde kendine combo goduyum diyorsun ağlaaa
-Dahteus ah be dahteus sendemi amk
-karabelacik tanımıyorum ama karabelanin alt hesabi
-SercanR5 seninde ananı sikeyim zaten seni sevmiyorum amk veledi
-yaqz_hi hileyle rank kasan bir veled daha
Legit olan bir tek (Chessboy_99, Alphareturn, Myqs, RadioActiveBeans, HardHurt, Descript_, Archq kaldı diğer tüm Türkler banli hem jugdement hemde gcheat banlilar nyse hepsinin amk hadi ben kaçtım eyw)
Last edited on 03 February 2018 - 05:39 PM by HardHurt
Bence hemen böyle konuşma çünkü PrestiheNjnja Ban yemiş ve ben onun hile kullanıcagini hiç düşünmüyorum+ Ban yemeyen Türklerde beans var toslo var Hannover var DESCRİPT_ var yani düşündüğünden çok da yemeyen var haberin olsunPosted on 03 February 2018 - 05:18 PM
Evet onları unuttum fakat Türklerin %80 i banli ve bu sinirimi bozdu bu yüzden böyle bir post açtım @HardHurtPosted on 03 February 2018 - 05:37 PM
bu arada jdden ban yemeyen kişilerin temiz olma ihtimali %100 değil amkPosted on 03 February 2018 - 06:40 PM
aga ben saidwi ve saidwi hesabından banda yedim ama yaklaşık 6 ay önce kullandığım için ban yedim şuan illegal birşey kullanmıyorum loglarımada bakabilirsiniz isterseniz gösteririm sadice 5-6 ay önce hile açtığım için ban yedimPosted on 03 February 2018 - 06:41 PM
yemin ederim ban yerken hile kullanmıyordum :dPosted on 03 February 2018 - 06:56 PM
Jugdement dayler her 7 ayda bir yapılıyor 6 ay önce kullandiysan ban yemen gayet normal @zadigandvoltairePosted on 03 February 2018 - 06:58 PM
@Descript_ eğer badlionda hile açıp jdden ban yemediyse temiz olma ihtimali %100 fakat badlion harici diğer serverlarda isterse huzuni açsın badlion onun loglarini kayıt etmez/edemez yani badlionda hile actiysa illaki ban yerPosted on 03 February 2018 - 07:06 PM
aga tam olarak kimsin bilmiyorum büyük ihtimalle alt hesabın bu hesap ama inanmıyorsan kanıtlaya bilirim hile olmadığımı zaten sende biliyorsun eskiden illegal oynuyordum ve artık pvpimde kötü max 2000 elo falan oluyorumyani eskiden kullandığım için ban yedim yanlış anlama şuan xray bile kullanmıyorum
Posted on 03 February 2018 - 07:17 PM
HardHurt wrote
Hardhurt prestigeninja hack açtığını kabul ederek bir itiraz göndermiş bu arada icetea herkese o kadar ağır kayamazsın bilginize
Posted on 03 February 2018 - 07:42 PM
Ban yedikten sonra isim değiştirmek nasıl bir acizliktirPosted on 03 February 2018 - 07:45 PM
B4T1N reyiz kuriumu bırakmamış anlaşılanLast edited on 03 February 2018 - 08:06 PM by icetea123321
Blclient ile oynuyor aga proLast edited on 03 February 2018 - 08:27 PM by SmurfHammer
xHyperist unutmuşsun o da pro