Store
Subscribe
Jugdement day ban yiyen turkler
Ben sadece top 500 yani ilk 20 sayfadaki Türkleri koydum bu yazdığım herkesin elosu 2000+, düşük elolar beni ilgilendirmiyor
 0
PM Link
Bende yemedim oc en legit benim beni koymamış amk Archq babayı nasıl unutursun
 0
PM Link
En bilindik isimler:

Frqnk _TheCrazyAlex_ NoobPlayinMC xCorpe Flytchen PrestigeNinja ilyascrazy FRAAN__ jaiwho twrk_mayk marmotte500 IsMagic pierrepvp redstonecanarias kekovic ExclamationMarkk brndy

%90 nını bekliyodum çoğu bariz. Kekovic twrk_mayk ve redstonecanariasa şaşırdım. Flytchen dan sezonun başında emin değildim brndy öylesine hile açtığını düşünüyorum
 0
PM Link
ban yememişim len.
 0
PM Link
gecenin 1.45 inde bu kadar yazmaya üşenmedin mi aq
 0
PM Link
Sen sabahtan akşama 12-1 e kadar arena kasinca üşenmis olmuyonmu aq
 0
PM Link
arena kasmiyorum ki artik s16 bok gibi aq
 0
PM Link
Benim hesabımı 58s kasıyordu xd ben legitim istediğin zaman tara
 0
PM Link
Gurvann in işi bitti ismini fln değişip kanalindaki videolari gizli yapmiş veya silmiş
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
Zaten herkes biliyor türklerde 2000den fazla elo kasanların %80inden fazla vape veya başka bişey
 0
PM Link
bilip bilmediğin kafana göre millete sövmene gıcık oldum. reel life da çıksan karşıma götün tutuşur 13-14-15 yaşında kid seni
 0
PM Link
HİLE AÇANLAR HERTÜRLÜ BAN YİCEK AQ NE TAKTINIZ BU KADAR
 0
PM Link
xStrafeHit abimiz 5. GCheat bani ile artık perma banlidir GG zaten 2022 yi bekleyeceğini düşünmüyordum
 0
PM Link
Bu tablodakilerin yarisi bana hile diyip hakaret ediyordu. Ne yazik ki onlar banlanmis. Aciyorum. Elon kadar konus diyorlardi simdi ise banlilar.
 0
PM Link
OyunLorduTR konuştu len mq
 0
PM Link
@mizsauce76 sene olmuş 2018 dediğin şeye bak eski kanalim olabilir amk bunda utanılacak birşey yok veya dalga geçilecek
 0
PM Link
Ben sana utan veya başka birşey yap diye yazmadım o kanaldaki videoları gördüm swlere girip hile açıyorsun ve vape vb. tarzı şeyler kullanıyorsun . Burda banlandılar diye anasina sövmeni doğru bulmuyorum en azından benim görüşüm böyle.
 0
PM Link
Vape kullandığım bir video kanalımda yok fazla izlenir diye eskiden wurst ve huzuni ile çektiğim 2-3 video var ve videolar çok eski sırf bu yuzdenmi dalga geçmeye çalışıyorsun?
 0
PM Link
Qb; jońěý çā jö ahre que decia xD
 0
PM Link
Thread is locked