Store
Subscribe
Sezon 16'nın kötü yanları
Arkadaşlar buraya sezon 16nın kötü yanlarını yazabilirsiniz, Ideas/Suggestions bölümüne yazacağım.
 0
PM Link
Hitleri bokum gibi olmus kb yeme oranı dusmus felan bence sezon gene 16 olsun fakat eski hitler felan daha iyidi
 0
PM Link
Hitler çok kötü (normal çünkü s15in başlarında da hitler kötüydü).Saçma ranked kitleri var ve tab'e basınca tüm kitler çıkmıyor.Fightda tüm chati görmek yerine eskisi gibi sadece maçtakilere özel chat olması daha güzel olurdu.
 0
PM Link
Hayır hitler gerçekten güzel olmuş rod crit baya işe yarıyor (tabi kullanmasını bilene) öte yandan sumo kbsi yarrak gibi Max Yarım blok sekiyor adam ve düşmesi imkansız oluyor Yarım saat fight atıp duruyorsun bu yönünü beğenmedim birde maplerdeki boşluklar bazen ise yarıyor ama çoğu zaman içeride sıkışıp kalıyorsun bu yönde kötü
 0
PM Link
chat kasma hissi yaratıyor 300 400 fps almama ragmen oyun akıcı değil
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
Aynen bencede maça özel chatin gitmesi kötü olmuş diğer serverlerdeki gibi hy pvp gibi falan
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
İyi yanı varmı ?
 0
PM Link
Chatin eskisi gibi olması lazım
Sumoda kb çok az ve 3 el olduğundan çok uzun sürüyor
 0
PM Link
@BuildBob Oldugunu sanmiyorum xd
 0
PM Link
en boktan olan hitler oldu bence ya nedenini anlamıyorum ama adama olta atıyorum o atmıyor rod trick+ crit attıgım halde bazen dokunamadan rekt yiyorum :P
 0
PM Link
https://www.badlion.net/forum/thread/205144 ingilizcemin yettiği kadarıyla açtım xd
 0
PM Link
S16 tamamiyle bir akraba evliliği her şeyimi sakat olur mk . archy reyiz oyuncu kaybedecek . jd zaten milletin içinden geçti yani server gittikçe kötüye gidiyor. Önce bi chati halledecekler abi tamam hoş güzel s12 ve öncesi gibi ama serverda türk oyuncu sayısı baya arttı ve bu yüzden çocuk gidip global chatten kanka buluyo adam 1500 oluyor GG yazıyo Chat maçlarda özel chate geçmesi gerek

Sonra yeni gelen maplerde çukurlar var arenada böyle bişey olması bazen sizin işinize gelebilir ama bazen de karşıdaki adamın işine gelir bide böyle düşünün ?

sonra s16 geldiği andan bu yana aşırı derece de ping artışı oldu bunun chatten dolayı olduğunu düşünüyorum

Daha sonra s14 de party spam atılıyodu party spamı korudular şimdide özelden spam atılıyor nerde bu adalet ? Badlion un Özelden spam i açmasındaki mantığı düşünemiyorum s16 da varmı bilmiyorum ama bunun düzeltilmesi gerek

ve son olarak cabbaroyundatr. AlioynuyorKb. AnamısikinRS gibi isimlerin yanında YT tagı görmek beni çıldırtıyor 3k olan her reyiz special rank alıyor mcsg de tab a basınca mor isimler görmeyi özledik badlion ! 3k sınırı aşırı azzz

0
PM Link
@BuildBob +1
 0
PM Link
@BuildBob +1 (hepsine) en çokda 3k sınırında haklısın
 0
PM Link
Eyw
 0
PM Link