Posted on 07 February 2018 - 10:34 AM
Bu soruyu açikcasi türk stafflara soruyorum qmr_ ve powahfull uhctr yapiyorlar mesela türkler arasinda peki türkler arasinda builduhc sg archer gibi turnuvalar neden yapilmiyor ?Last edited on 07 February 2018 - 12:13 PM by HardHurt
1. Build ve sg dışında başka kitlerde pek iyi değiliz çoğunlukla2. Düzgün koordine olan bir millet değiliz
3. ödül yoksa kimse gelmiyor
Posted on 07 February 2018 - 12:46 PM
Bir suru turnuva var istiyosan katil sadece turkler icin turnuva olmasi sacmaLast edited on 08 February 2018 - 07:47 AM by TheRANF
Merhaba Myqs!Şimdi dediğin bir bakıma doğru, diğer oyun modları, aynı UHC gibi oynanıyor. Fakat UHC bile "baraj" olarak nitelendireceğim(tarafımca) oyuncu sayısını aman aman geçiyor değil. Ve bu fikirden hareketle, UHC çok fazla oyuncu sayısına ulaşana kadar diğer modlara da bir şey çıkarmak o kadar mantıklı değil. Ama tabii ki de yetkililer daha iyi bilir.
İyi Günler ^^
Posted on 08 February 2018 - 09:08 AM
toxlyer oy toplamak için sabah akşam çalışıyordu…Posted on 08 February 2018 - 09:29 AM
toxlyer wrote
Şimdi dediğin bir bakıma doğru, diğer oyun modları, aynı UHC gibi oynanıyor. Fakat UHC bile "baraj" olarak nitelendireceğim(tarafımca) oyuncu sayısını aman aman geçiyor değil. Ve bu fikirden hareketle, UHC çok fazla oyuncu sayısına ulaşana kadar diğer modlara da bir şey çıkarmak o kadar mantıklı değil. Ama tabii ki de yetkililer daha iyi bilir.
İyi Günler ^^
Her staffin rankı yoktur diyorsun yani.
Posted on 08 February 2018 - 09:35 AM
Nasıl yani dostum :=)Benim için dediysen, bence oyunculara yardım etmek için veya bir şey demek için isminin altında "STAFF" yazmak zorunda değil, ha isterim tabii ama kader .d
Posted on 08 February 2018 - 09:36 AM
Duo_Haptism wrote
Yetkililer oyla alınmıyor ki dostum xD (Ben öyle biliyorum, yani şu ana kadar oy kullanmadım hiç.)
Posted on 08 February 2018 - 11:50 AM
aga bu seneki muhtarlık seçimleri için oy topluyosun bakıyorum xd