Posted on 14 February 2018 - 10:32 AM
Hi Dear officials now have 100 percent more Azerbaijani citizens playing on your serverBut I will help them. Bi Not authorized. If you give me authority, I will help them….
Posted on 14 February 2018 - 11:03 AM
Azeri çevirmene ihtiyaçlari var mi bilmiyorum ama https://www.badlion.net/wiki/staff-applications buraya Başvurman lazimPosted on 15 February 2018 - 05:42 AM
IGN'si böyle bi olan adama direk ban atarlar bırak kabul etmeyi. Ayrıca forunlarda çok az azeri olduğundan türkçeyi veya ruscayı çok iyi biliyorsan bu dillerden biri için başvuru yapabilirsin tabiki IGN'ni değiştirdikden sonra.Posted on 15 February 2018 - 07:39 AM
IGN önemli değil report atilmişti ve reddedildi hem ismi onlari ilgilendirmez adam görevini yapacak boşuna sallama bu ign e ban atarlar diye :) @BoomRandomPosted on 15 February 2018 - 07:40 AM
Myqs wrote
Aga yanlız bi ara bi arkadaşın adı hitler diye ban yemişdi.
Posted on 15 February 2018 - 07:42 AM
Yani bi ülkeye zarari var o yüzden galiba ama bu adi zaten reportladilar ama Denied olduLast edited on 15 February 2018 - 07:47 AM by BoomRandom
@Myqs Sikiyorum kelimesi sıkıyorum da olabileceğinden reddedilmişdir. Amma başvuru yaparsa ve staff olursa mutlaka report atarlar. Çok fazla report olursa zaten adminler falan değiştirmesini isterler.Posted on 15 February 2018 - 11:46 AM
@BoomRandom alakasi yok ben ingilizce manasinida yazdim ama gene reddedildiLast edited on 17 February 2018 - 11:38 AM by BoomRandom
IGNs are only considered inappropriate if they are sexual, contain racist/homophobic slurs, or promote DDoS'ing or illegal activity.@Duo_Haptism Dediğimi anlamadın galiba. Sikiyorum kelimesi 2 anlamda kullanıla bilir. İ harfi ve ı harfi fark ediyor. IGN'de de ı harfi kullanılamaz, kararsızlık durumu yüzünden reddedilmişdir.