Store
Subscribe
Judgement Day v11
Merhaba, öncelikle kendimi tanıtayım. Ben xAybeerk ve 3 yıldır PvP ile uğraşıyorum.
19 Şubat'ta Judgement Day v11 Sebebi ile sınırsız ban yedim. Banımın sebebini açıklamak için herşeyi anlatacağım.
Ben "xAybeerk" adlı 15.03.2016 Tarihinde satın aldım. Ben premiumumu satın almadan önce oyuna Titan Launcher ile giriş yapıyordum.
Premiumumu aldığım gün (15.03.2016) Titan Launcher'den oyuna giriş yaptım. Böylelikle hesabımın bilgileri başkalarının eline benden habersiz geçti. Benden habersiz olarak oyuna giriş yapan kişi Badlion'da Hile Açarak "xAybeerk" isimli premiumun Judgement Day v11'den banlattırdı.Benim bu olaylardan hiçbir haberim yoktu ve titan launcherin hesap çaldığını 2 gün önce öğrendim. Benim hiçbir suçum yok , Türkiye'de oturuyorum ve oturduğum konumdan dolayı Badlion'da hem pingim yüksek hem de lag oluyor. Lagtan ve pingden dolayı rakibime yaptığım hit biraz geç gidiyor.
yapabileceğim hiçbirşey yok mu ?
 0
PM Link
Ping yüzünden kimse ban yemez, bunu bir yetkiliye söylersen büyük ihtimalle 'senin hesabın, senin sorumluluğun' cevabını alırsın.
 0
PM Link
Dostum unutma chessboy_99'a çoğu zaman hile denmesinin sebebi oydu
 0
PM Link

fulmer1752 wrote

Dostum unutma chessboy_99'a çoğu zaman hile denmesinin sebebi oydu

(ban yemedi ) pingten dolayi ban yenmez kime sorarsan sor
 0
PM Link
Myqs ban yeme sebebini bilmiyorum 2 seçenek sundum ya ping ya da dediğim gibi Titan Launcher
 0
PM Link
Titan Launcher lada alakasi yok titan launcher kullandığında sadece prenin çalınma riski olur
 0
PM Link
Myqs hile açmadığıma göre neden banlandım o zaman ?
 0
PM Link
Açtığın için
 0
PM Link
o zaman hilenin ayarini yükseltseydin bari birazcik 3.2 yetmemiştir
 0
PM Link
ASD:dasASD:dsaASD:SDA bide ciddiye aliyormuşuz gibi cevap veriyorsun amk :ASDDSAas
 0
PM Link
Ben gerçekten pingim den dolayı ban yemiştim bilgisayarımda hile vb şeyler yoktu pingden dolayı ban yiyebiliyoruz :)
 0
PM Link
XDDD
 0
PM Link
Thread is locked