Store
Subscribe
Yeter
Olum siz harbiden beyin yoksunu musunuz 2 3 gündür bi duo_Haptism vs Roqd dönüyor yeter amk ikiside ban yedi sizin sıkıntınız ne?

Birde Türk Konuşmalar sizin kavgalariniz için kurulmuş bir yer değil eğer kavga etmek istiyorsaniz mesajlar dc ts vs. isteyin konuşun halledin.
 0
PM Link
Ağla
 0
PM Link
@Dinozor kavga istemeyen sendin dc geldik konuştuk ama https://www.badlion.net/match/arenapvp/1v1/9af706ad-025b-4426-957b-8aa94c693321

Bi kere öldün diye ana baci sövüp '' adamsan 5 ellik duel gel video alicam …. '' yazan bir ibne evladisin bunuda bil
 0
PM Link
4 gap fark 2 gap fark Çocukça davranmayi kesip adam gibi benle konuşmayi dene.
 0
PM Link
+ olarak ölü bir kişiye küfür etmekte ne kadar düşük olduğunu gösterir.
 0
PM Link
bu arada orda ciddiye aldiğimi mi saniyorsun herkeze sorabilirsin olta bile kullanmiyordum sinirden.
 0
PM Link

Myqs wrote

+ olarak ölü bir kişiye küfür etmekte ne kadar düşük olduğunu gösterir.

SANKİ AKRABAYIZ NERDEN BİLEYİM DUO_HAPTISM BANA AYNI ŞEYİ DERKEN NEDEN ONA BİŞEY DEMİYODUN
 0
PM Link
BELKİ BENİM ANNEMDE ÖLÜ DUO_HAPTISME DE SÖYLE O ZAMAN BİLİP BİLMEYİP YAZMASIN
 0
PM Link
duo_haptism den banane amk aptal misin ?
 0
PM Link
İBNE EVLADİ YAZMIŞ MYQS BANA BELKİ ÖLÜ NERDEN BİLİYON ??
 0
PM Link
AL SENİN KANITIN NERDEN BİLİYON BELKİ ÖLÜ BENDE AYNI HATAYA DÜŞTÜM
 0
PM Link
Dc geleceksen gelip adam gibi konuşursun ve şu yazişmalari - yapip biter konuşma konuşmayacaksanda heryerden engelleyip iletişimimi keserim diğer düşük insanlara yaptiğim gibi
 0
PM Link
var mı cevap kendide yazmış sustu alagavat ben yazdığım şeyden dolayı özür diliyorum ama sana yazdıklarıma değil başka aile bireylerine yazdıklarıma çünkü sen hala aynı boksun
 0
PM Link
Kavga etmeyi kesin. @Dinozor eğer bir daha küfürlü bir yazını görürsem, forumdan banlanırsın.
 0
PM Link
Thread is locked