Last edited on 26 February 2018 - 11:50 AM by FurkanAllen
Bir Sürü Ranked Game Var Fakat Global Elo'u Etkileyen Neden Sadece Archer,Buhc Ve Nodebuff ?18 Tane Ranked Game'den Sadece 3 Tanesi Etkiliyor Ve Öbür Kastığımız Rankedlar'ın Bir Önemi Kalmıyor Nerdeyse
Eğer Global'e Etki Etmiyorsa Neden Ranked'ını Çıkardınız Unranked Olarak Gelebilirdi.
Böyle Bi Konu Açmamın Sebebi PotPvP,SG Ve BUHC Oyuncuları var Mesela OTP Pot PvP Oyuncusu Olan Birisi Badlion'da Global Rank Kasmak İstese
Sadece Nodebuff Oynayabilcek OTP SG Ve Buhc Oyuncularıda Aynı Şekil Nodebuff Kasamıcaklar.
OTP (OverTrainedPony): Sadece Tek Bir Oyun Modunu Oynayanlara Denir
Posted on 26 February 2018 - 12:31 PM
Bu sistemi düşünen arkadaşlar zaten diğer kitlerin mesela Diamond ve UHC kitinin Archer ile alakası olduğu için archer da iyi olursa onlarda otomatik iyi olacağını düşünmüş. Bu nedenle aynı yeteneği gerektiren 3 kit üzerinden oyuncuların ayrı ayrı elo kasmasının zaman kaybı olacağı kanısına varıp sadece tek bir kiti ranked yapmış. Mesela Build UHC kiti SG kitine 'çoğunlukla' benzer olduğu için çoğu kişinin oynadığı Build UHC kitini koymuşlar. Pot kitlerinde çoğu oynayan NoDebuff oynadığı için ve Debuff ile aynı özelliklere sahip olduğundan NoDebuff kitinide koymuşlar. Yani kısacası genel olarak PVP de iyiyim demen için oynaman gereken kitleri basite indirmiş.Posted on 26 February 2018 - 12:43 PM
Diğer türlü en fazla oynayan kasiyor demişler ve 3 kitle global çok saçma bence de en azından uhc sg ve soupu da globale eklemeleri lazımdıPosted on 26 February 2018 - 12:47 PM
Bana gore soupunda eklenmesi lazimdi ornegin benim soupum iyidir fakat globale 0 etki ettiginden oynamiyorum, ayrica nodebuffda kotu olan bir adam gappleda iyi olabilir fakat yine globale etki etmiyor. Bence bu sistem cok boktan s17 ideasta bunu yazicagimPosted on 26 February 2018 - 01:13 PM
Eski sisteme dönülmesi için elimden gelen her şeyi yapicamPosted on 26 February 2018 - 01:24 PM
Bencede saçma oldu mesala iron soup,Uhc,iron… Oynayan Kalmadı eski global sistemi geri gelmeli bencedePosted on 26 February 2018 - 01:39 PM
Bu Globale etki eden bir kit daha olsa iyi olur çünkü archer için okunun iyi olması lazm mesela globale sumo gibi kitler gelmeli tabi bu benim düşüncem.Posted on 26 February 2018 - 01:59 PM
Bana Göre Bedwars Ve Skywars'ın Ranked'ı Gelmemeliydi Çok Gereksiz.Posted on 26 February 2018 - 02:07 PM