Store
Subscribe
en iyi türk oyuncumuyum ?!?! [Best tr me?].
arkadaslar ilk önce kendimi tanitiyim ben muhittin kancik 13 yaşında bir pvp ciyim
3 yıldır minecraft oynuyorum ve hesaplarimin hiçbirşeyi değişmiyordu hemen çalınıyordu ve bende sonunda herşeyi değişen almaya karar verdim
ve asıl konuya geçicek olursam geçen gün birtane 2100 puanli adam öldürdüm 2 tane altın elmam vardi yani best tr olma olasiliğim kaçdır?
buda maçin kaniti https://www.badlion.net/match/arenapvp/1v1/7482172a-5012-42b5-a9bf-d67d8b533c0a
@xChater @qmr_ @BayDoctor @byracules @ChessBoy_99
 0
PM Link
ok
 0
PM Link
Bence 2100 Adam kestiysen prosun teske pren olsaydida daha pro olsaydın kardeşim helal kalbimizin birincisisin
 0
PM Link
biri lutfen bana bu konunun troll oldugunu soylesin
 0
PM Link
Evet best tr durumundasın şuan.
 0
PM Link
Umarım Trolldür
 0
PM Link
keşke ya aslında best eu bile olabilirdim prem olsaydi ama benden iyi oyuncularda var zaten onlara birşey demiyorum
chessboy kutay reyizhan gönençtr falan
 0
PM Link
trol değil kestiğim adamın rankı 2100 gir bak istersen
 0
PM Link
bende öyle düşünüyorum fakat @HardHurt un ve senin puanın benim puanmdan yüksek yani gelecekte geçeblirmiyim sizi kolaymıdır zormu
 0
PM Link
Derd etme ilerde hardhurt değil dantehi faln da doğrarsın arkandayiz muhittin amcik.
 0
PM Link
Danteh x Atreality= muhittinoynarsa
 0
PM Link
muhittin oynarsa olacakları düşünemiyorum
 0
PM Link
baya güzel espri

Bak mükemmel bir espri

yani muhteşem ya
 0
PM Link
dantehin kemikleri sızlıyor amk
 1
PM Link
Is this guy saying that just cause he killed a 2100 elo guy hes the best Turkish???
 0
PM Link
@PolkacatLP he classical stupid turk he thinks "I'm best turkish" but he 1500 on builduhc xd
 0
PM Link

BearKiller wrote

@PolkacatLP he classical stupid turk he thinks "I'm best turkish" but he 1500 on builduhc xd

OMG IM DYING LMFAO
 0
PM Link

Myqs wrote

Danteh x Atreality= muhittinoynarsa
Lol :E:WQe:qw.E: @muhittinoynarsa adAM'dır
 0
PM Link
GOod XrAyY
 0
PM Link
@muhittinoynarsa Ciddi misin kardeşim ? Beyler beynime giden kan durdu !
 0
PM Link