Store
Subscribe
Archer rank kasanlar
Archer nasıl kasıyorsunuz amk 1700 elo adam geliyor adam benden iyi biliyor benim hangi tarafa gidiceğimi amk taktiği yokmu şu archerin
 0
PM Link
Uzaktan ok atmak fake ok yapmak ve aimi adamin cok azcik sag veya sol tarafina goturmek fakat ben bunlara ragmen gene noobum
 0
PM Link
var aga sweat oynicaksan ilk önce bi uzaktan kapis adam alıyorsa yakından kapışmaya calis, uzaktan atcaksan adamin strafelerini ezberlemeye çalış yakında atıcaksan adam durana kadar bekle sonra at ve dodgelemeye çalış
 0
PM Link
@HardHurt archer dersi kaç tl
 0
PM Link
@Radioactivebeans dan al aq ben 1400 grindleyerek oldum arada 1900 kestim o kadar
 0
PM Link
aga onda kaç tl biliyon mu
 0
PM Link
Archer boktan bir kit
 0
PM Link
bow aimbot satan varsa 100 lira rahat veririm beni bu çileden kurtarın
 0
PM Link
@Radioactivebeans benim archerim 2100 olsa en sevdiğim kit olurdu
 0
PM Link
@HardHurt birazdaha taktik ver işe yaradı 1450 oldum
 0
PM Link
@RogerWaters aga benim gibi hep dogdela arada 1 2 tane tuttura tuttura kazan
 0
PM Link
@Myqs aga öyle bi diyonki sanki yanindayim amk sen nasıl dodgelyon nerden biliyim benim bildiğim tek dodge Gta5te c ye basınca oluyor
 0
PM Link
@HardHurt adamsin amk 1500 elo oldum
 0
PM Link
adamın strafesini ezberlemek baya işe yarıyormuş
 0
PM Link

Myqs wrote

@Radioactivebeans benim archerim 2100 olsa en sevdiğim kit olurdu

UHC asıl ok kiti archer değil
 0
PM Link

Radioactivebeans wrote

Myqs wrote...

UHC asıl ok kiti archer değil
Myqs uhcde kilicla daliyor xd
 0
PM Link
Plattim geçen sezon uhcde uhc benden sorulur len
 0
PM Link

Agrology wrote

Archer nasıl kasıyorsunuz amk 1700 elo adam geliyor adam benden iyi biliyor benim hangi tarafa gidiceğimi amk taktiği yokmu şu archerin

Aga şimdi buluyon bi alt hesap paso her gün giriyosun ranked archer en fazla 1 bucuk ay kadar bi sureye 1700 olursun bence (aynı taktikle 1 haftada 1600 oldum dahada ise yarayabilir belki)
 0
PM Link

bcofido wrote

Agrology wrote...

Aga şimdi buluyon bi alt hesap paso her gün giriyosun ranked archer en fazla 1 bucuk ay kadar bi sureye 1700 olursun bence (aynı taktikle 1 haftada 1600 oldum dahada ise yarayabilir belki)
boost gereksiz bence
 0
PM Link
@bcofido neyse sen onu boşverde bana bi 50 lik ranked giftlesene
 0
PM Link