Store
Subscribe
Sercanrs uhc win almış
full iron amele gibi dolaşırsın ortalikta fgjhgbdfgbdjl
 0
PM Link
Görücez allah bilir siz derdiniz ki badlion clientin içine x ray yükledi:V
 0
PM Link
http://prntscr.com/isiyof hmm

Neyse sen full dia ol ben ironda keserim
 0
PM Link
http://prntscr.com/isiza4

Düşünmem Lazim
 0
PM Link
Hahahajananaja komik arena pvp kasmıyorum sadece.unranked gireceğime ranked giriyorum sizin gibi hayatsız değilim kasacak kadar
 0
PM Link

ImNotGoodPlayer wrote

Görücez allah bilir siz derdiniz ki badlion clientin içine x ray yükledi:V
sen full dia olmadan kafana atlıyıp sana madende ayak fetişi yapıcam bekle
 0
PM Link
X raydan ban yedim ve bidaha kullanmicam dedim ve kullanmıyorum ama iftira atanlar fesatlık içindeler
 0
PM Link
Tmm saidwi kim kimin kafasına atliyor görelim bakalım sana bol şans çünkü baya şansa ihtiyacın olacak
 0
PM Link

ImNotGoodPlayer wrote

Tmm saidwi kim kimin kafasına atliyor görelim bakalım sana bol şans çünkü baya şansa ihtiyacın olacak
bu lafarı james bond dan mi öğrendin
 0
PM Link
saidwi boşver kendi kafasina göre takılsın sabahtan akşama kadar UHC giren bir dc nin içinde olan birinden ne beklenebilir ki Bu arada Mert Sercn mi Hollandalı mi Sen Mi daha çok giriyorsun UHC İboreizi sormadim çünkü o 250 saat oynadiği için kralınız
 0
PM Link
Neyse ben dicegimi dedim boş insanlari siklemeyecegim
 0
PM Link
diyip 20 post atti
 0
PM Link
Sakin olun burası maynkıwaft.
 1
PM Link
@bcofido mood dqwdşwqşdlqşwdkqweqwıhdqdqvyeqdqd ananı zikm qdwwqıdnqweuqwdhwqudqd
 0
PM Link
Ne boş yapmışınız he
 0
PM Link
@BurakRG_YT RG ABİ Siktirip gidermisin şu konudan
 0
PM Link

SERCNRS wrote

AGA BU POST ŞU OROSPU COCGU SAİDWİ DENİLEN APTALIN ÇEKEMEMEZLİĞİNDEN AÇILMIŞ FACEDE FALAN PAYLAŞMIŞ ORASI AYRI BURAYA FALANDA TAŞIMIŞ BU SAİDWİ DENİLEN OROSPU COCUGU DAHA ÖNCEDE FAMOUSUMU FALAN ALDIRMAYA ÇALIŞTI KISACASI AĞIR HATER BENİM YAPTIĞIM HERŞEY ANASININ AMINA BATIYOR NEYSE İYİ AKŞAMLAR HERKESE.
harbi he famousunuda iyi aldırmıştık
 0
PM Link

SERCNRS wrote

AGA BU POST ŞU OROSPU COCGU SAİDWİ DENİLEN APTALIN ÇEKEMEMEZLİĞİNDEN AÇILMIŞ FACEDE FALAN PAYLAŞMIŞ ORASI AYRI BURAYA FALANDA TAŞIMIŞ BU SAİDWİ DENİLEN OROSPU COCUGU DAHA ÖNCEDE FAMOUSUMU FALAN ALDIRMAYA ÇALIŞTI KISACASI AĞIR HATER BENİM YAPTIĞIM HERŞEY ANASININ AMINA BATIYOR NEYSE İYİ AKŞAMLAR HERKESE.
Cekemeyenler Zabunla Denesin sjjjsjsjsjsn (fakat onun icin bile küçükte olsa beyin olmasi lazimdi degilmi
 0
PM Link
sercn bi sikten anlamiyorsun bin tane banin var ve hala yüzsüzce konuşabiliyorsun yazik
 0
PM Link
Kızlar naber
 0
PM Link
Thread is locked