Store
Subscribe
Ranked UHC Değiştirilsin.
Ranked UHC Değiştirilsin. Archer'dan Farkı Kalmadı UHC ilede Bi Alakası Yok Ranked UHC Kitinin Sadece Kılıç Ve Yay Var Baya Benzetmişler Uhc'e Nerden Baksan
 0
PM Link
komedi :/
 0
PM Link

FurkanAllen wrote

Ranked UHC Değiştirilsin. Archer'dan Farkı Kalmadı UHC ilede Bi Alakası Yok Ranked UHC Kitinin Sadece Kılıç Ve Yay Var Baya Benzetmişler Uhc'e Nerden Baksan

Reddit oyunları temsil ediyor aga.
 0
PM Link
madene falan da inilsin mi ? MDKCHSKRJWKX
 1
PM Link

Descript_ wrote

madene falan da inilsin mi ? MDKCHSKRJWKX

Descript Aga Çok Komiksin
 1
PM Link
ranked uhc ranked archer ile tıpa tıp aynı nerdeyse bu sezon rahat bi 10 maç ranked uhc girmişimdir hiçbiride kılıç fight'ına gelmedi only bow bunu anlatmaya çalışıyorum yazılan şey MaDeNede İnİLsinmi?!? :QW::EQ
 0
PM Link
Başka ok ktii varmı archer ve iron dışında
 0
PM Link

HardHurt wrote

Başka ok ktii varmı archer ve iron dışında

Diamond Var 2 ok 0.5 kalp götürsede Horse'da Yarı Archer Ama Bana Göre Ranked Uhc Kitinin Uhc ile Alakası yok Yani Ben uhcde yukarıya 1 stack Ok ile çıkmıyorum Eğer Kit'i değiştirmiceklersede Ok'ları Nerflesinler Gerçekten Archer ile farkı yok Girdiğim Ranked Uhc'lerde 1 kez bile kılıç vs'si atmadım
 0
PM Link
Nodebuffa da olta gelsin
 0
PM Link

Flaurenn wrote

Nodebuffa da olta gelsin

+1 bence 32 okta gelmeli
 0
PM Link
Fns moruk kilictaki fire kaldirilsin ve fire res iksiri kaldirilsin yerine fns gelsin ya da 2. Bi sword gelsin fire olan
 0
PM Link
bence pot pvp'den kılıç kaldırılsın
 0
PM Link
Bence olması gerektiği gibi. Eğer UHC kitine bir şeyler eklenirse Build UHC'yi andıracak bu da kimsenin hoşuna gitmez.
 0
PM Link