Store
Subscribe
Best tr ben miyim
https://www.badlion.net/match/arenapvp/1v1/864608d1-de14-4630-9cd6-e9ce1a7be323

beyler adam 2150 eloydu adam hayatsiz gibi oynadi oku fln bitti ama kestim 4.5 kalple yeni best tr ben miyim
 0
PM Link
#RGCILERPESETMEZ #1MILYONRG bu arada kardesim vs gel 2rgci kapistin prolar kapissin
 0
PM Link
Siz şaka mısınız ? Sen best TR olman imkansiz. Ve ben 2360 elo 4.5 kalp attim.
 0
PM Link
Best TR bana göre Thatcher013. (ChessBoy_99 ve MasterRod'u kesti gapple farkı)
 0
PM Link
masterrod wnciwje8wkfjecjeb
 0
PM Link
Masterrodu kesmiş ??? İnanmam
 0
PM Link
RodGod <333 ewqewqeqw
 0
PM Link
MasterRodu kestiyse world1 agaaaa
 0
PM Link
Yalan kesmemistir SS at hadi atamassin çünkü onu kesemessin
 0
PM Link
"Best tr benmiyim" sen orospu cocugusun ; ))
 0
PM Link
@HardHurt aga öncelikle Thatcher013 ChessBoy_99'u kesti. Ve MasterRod'uda kesti Thatcher013. Al aga kanit :D -

0
PM Link
ben kesmedimki ben nasil keseyim :D ben ondan 12 yedim wqewqeqw
 0
PM Link
Aga ama birde MasterRod iyi oynuncu ama bazi oyuncular dalga geçiyorlar. Fakat onla vs atinca 12 yiyorlar qweqw. Ve MasterRod'u biraz tryhard yaparak kesti yani. Ve üstelik MasterRod jitter bile yapmıyor. Bence MasterRod alabilirdi jitter yapsa ve birazda tryhardlasa bence..
 0
PM Link
olum sen harbi israfsin galiba o jitter yaptim artik god um jitter yaparsam pro olurum ona bakılırsa şu an Myqs de onu aldi ve Myqs ye hile dedi :P bi gün benlede atarsa görür ….sini :)
 0
PM Link
Hayır o MasterRod değil master rod öyle oynamıyor hayırr presiz server o can abi değil
 0
PM Link

TheTacoPlayz wrote

@HardHurt aga öncelikle Thatcher013 ChessBoy_99'u kesti. Ve MasterRod'uda kesti Thatcher013. Al aga kanit :D -

Benim burda masterroda yada thatchere lafım yok dediğin şey masterrodu da kesti hani masterrodu çok tanınmış biri falan değil boşuna eklemişssin onu diyorum
 0
PM Link
O RG Cİ APİM SEN TÜRKİYE BİRİNÇİSİSİN APİ
 0
PM Link