Store
Subscribe
fazla zeki arkadaşlar
alt hesapla forumlarda milleti trollemeye çalışıp boş yapanlar ve sonuna rg koyup '1 miLyOn RgCi lEn mQ rG pOwEr' yazanlardan ve best tr miyim 1500 adama 1 kalp attım falan yazanlardan bıtkım çok boş yapıyorsunuz
 0
PM Link
Saidwi..
 0
PM Link
Hahahahahaahah zaten işi olmayan birinden ne beklersin ki adamın hayatı iftira atmak veya boş boş takılmak ;)
SaidWi=Boş insan bence ona yardım edelim bir hayatı olsun ben ona söyledim zaten Get A Life diye ama dinlemiyor onu siz kendi haline bırakın ortalıkta dolaşsın:)
 0
PM Link
Tek saidwiye laf atmıyorum MerryzzRG burakRG yok best sa tr na eu diyenlere de
 0
PM Link
Benim açtığım posta bakarsan insanları kandırmak değil taşak geçmek amaçlı ayrıca BurakRG ninde kim olduğunu biliyorum istesem bende ismimi AlperenRG gibi yazardım fakat ismime bakarsan benim merryzz olduğumu anlarsın uzun lafın kısası insanları kandırmak değil daha çok taşak geçmek amacımız zaten turk konusmalarda ya hiç konu açılmıyor yada açılan her konuda sonunda kavga oluyor bence bu postu açman çok saçma oldu zaten burakrg denen kişinin taşak geçtiği anlaşılıyor 2050 olupta rgci olan birini ben daha önce hiç görmedim xd
 0
PM Link
ya ilk kez mi 2050 olan rg ci görüyorsunuz http://prntscr.com/itdtjg
 0
PM Link
Gene boş yapıyorsunuz okumıcam bile
 0
PM Link