Store
Subscribe
Top 5 sweaty players on badlion

Louiie wrote

This is only top 5 current sweaters cause if it was of all time you would have to add lukazac, and NotTodaySir.
YES ^^^
 0
PM Link

KEERQQ wrote

Mexosbear wrote...

I must agree with this.
sta ti glumis tu "i must agree with it" koji si kurac umislio da si ti na ovom serveru haj mrs sa mojih postova videcemo se na BCL 2.0 dal da hakujem
 0
PM Link

DemDropz wrote

KEERQQ wrote...

sta ti glumis tu "i must agree with it" koji si kurac umislio da si ti na ovom serveru haj mrs sa mojih postova videcemo se na BCL 2.0 dal da hakujem

Nemoj da se palis, koji kurac si se ti umislio da si na ovom serveru, isti si ko Bluish… Mislite da vam komentarisem postove zato sto ste ih vi postavili, eto ja nemam posla nego samo vase postove komentarisati. I da jbt znaju svi vec, pola te likova sa lb hackusate-alo…
 0
PM Link

KEERQQ wrote

DemDropz wrote...

Nemoj da se palis, koji kurac si se ti umislio da si na ovom serveru, isti si ko Bluish… Mislite da vam komentarisem postove zato sto ste ih vi postavili, eto ja nemam posla nego samo vase postove komentarisati. I da jbt znaju svi vec, pola te likova sa lb hackusate-alo…
bmk ko me hackusate samo botovi ko mineshafts me hackusate videcemo na bcl 2.0
 0
PM Link
oooo balkan beef ^^^^^
 0
PM Link

ApplePanda642 wrote

oooo balkan beef ^^^^^

It's always the best
 0
PM Link

ApplePanda642 wrote

oooo balkan beef ^^^^^
Take je ^
 0
PM Link

ApplePanda642 wrote

oooo balkan beef ^^^^^
jaja
 0
PM Link

Mexosbear wrote

I'd rather have 100 Matadrians on the Server than having one guy that cheats to 2200 and thinks he is good now. You have a lot to learn "LandiehWantsMMR"
 0
PM Link
+1
 0
PM Link
+1
 0
PM Link
Nope. All wrong. This is real top 5:

1. Matadrian

2. Mineshafts

3. ProSweat

4. Faaris

5. Tyroo
 1
PM Link
+1
 0
PM Link

tahppp wrote

DemDropz wrote...

1. exactly you dont have it downloaded because you cheat 2. nice english
1. i dont have bcl you dumbass 2. nice mum
 0
PM Link
hahahah i fucking knew you cheated stupid retard landieh hahahahaa
 0
PM Link
@KEERKK jedini legit balkanac na badlionu svi ostali koji su bolji od njega su hakeri garantovano
 0
PM Link

IWasFalseBanned wrote

@KEERKK jedini legit balkanac na badlionu svi ostali koji su bolji od njega su hakeri garantovano

Imas 3 bana poz
 0
PM Link

IWasFalseBanned wrote

Volio bi da vidim dobrog balkanca (msm ima ih ne kazem da nema) ali su rijetki, a DemDropz je danas dobio ban tkd pstt..
 0
PM Link

IWasFalseBanned wrote

Says the guy who boosted global elo to prove someone he's good ¯\_(ツ)_/¯
 0
PM Link
U forgot PvPxlegend… xD
 0
PM Link