Store
Subscribe
Türklere Karşı Olumsuz Yargılar
Söylemek istediğim ilk şey, şu ana kadar konuşmuş olduğum yabancıların büyük çoğunluğu Türklerin zaman kaybı olduğu, oyuna fazlasıyla önem verdiğini ve "Badlion Topluluğu" içerisinde bulunmaması gerektiğini kaba dille söylüyor. Şahsen onlara katılmak yerine, sözlerinin gurur kırıcı olduğunu düşünüyorum. Peki başta profesyonel oyuncular olmak üzere, yabancılar neden Türkleri sevmiyor?
Bu konu altında fikirlerinizi, küfür kullanmadan belirtin. Bu sabitleşmiş düşünce değişebilir mi, nasıl?

Ek: Tekrardan söylüyorum, gördüğüm bütün postlarda birbirinize kayıyorsunuz bir kere ezmeden tarafsız konuşun, herkes de size adam gibi cevap versin.
 0
PM Link
Türk PvP communitysi tek kelimeyle çöp rank kasabilenler ya boost yapanlar hile açanlar veya hayatini satanlar
 0
PM Link
Doğru olabilir ama, "Türkler" diye nitelendirince üstüme alınıyorum bizimde haklılık payımız var.
 0
PM Link
@SilencePipi allah aşkına hakkıyla 2200ü geçen türkleri saysana şimdi HardHurt diyeceksin adam 1950 elodan 2300 e kadar o kadar çok 1 1 kasti ki videosuna sezon başındaki vs leri koymak zorunda kaldı karşısına 1800 gelse eli ayaği titriyor
 0
PM Link
HardHurt arkadaşım olur ama kendisini bu sezonda takip etmediğim için yorum yapamam. Ama neden sadece Türkler deniyor yabancılarda da elo boosttan ban yemiş oyuncular var sıralamada olupta. Hani badlion community'sini insanlar 2'ye ayırıyor bildiğin Yabancılar ve Türkler diye. Hani Türklerin yaptıklarının aynısını diğerleride yapıyor onlardan farkımız Yok bence bizim. Ama değil işte biz ne halt ediyorsak onlarda aynısını yapıyor. Bence global bir durum. Dünyada çoğu ülke Türkiye'yi taşladığı için burda da bize saldırıyorlar. Ah keşke birbirimizi banlatıp kin kusacağımıza tek yumruk olup birbirimize destek versek… o kadar isterdim ki
 0
PM Link

Pokeroro wrote

@SilencePipi allah aşkına hakkıyla 2200ü geçen türkleri saysana şimdi HardHurt diyeceksin adam 1950 elodan 2300 e kadar o kadar çok 1 1 kasti ki videosuna sezon başındaki vs leri koymak zorunda kaldı karşısına 1800 gelse eli ayaği titriyor
2230-40'a kadar fair le kastım :D ve alt hesabımda da 2000im şuan hani 1800 gelince elim ayağım titremiyor,bir de bunu bana sezon 14ün gold v'i nin söylemesi azıcık da olsa gururumu incitmedi değil :P
 0
PM Link

HardHurt wrote

Pokeroro wrote...

2230-40'a kadar fair le kastım :D ve alt hesabımda da 2000im şuan hani 1800 gelince elim ayağım titremiyor,bir de bunu bana sezon 14ün gold v'i nin söylemesi azıcık da olsa gururumu incitmedi değil :P

ah be canim benim kaç yıl önceki stats farkındaysan zaten o zamanlar buhc ye sırf zevk için fln giriyordum şu an 3 4 tane hesabim var ama bilen yok :)
 0
PM Link

Pokeroro wrote

HardHurt wrote...

ah be canim benim kaç yıl önceki stats farkındaysan zaten o zamanlar buhc ye sırf zevk için fln giriyordum şu an 3 4 tane hesabim var ama bilen yok :)
Kimsenin bilmesine de gerek yok,açıklayamıyorsan bu senin seviyesizliğin alt hesaplardan trash talk yapmak ayrıca 1 yıl bile olmamış gold v olalı :(
 0
PM Link
Beyler oyunla ilgili boy ölçüşmeyin. Koy gitsin
 0
PM Link
.
 0
PM Link
Yani doğru onlarda var
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link

jvillacorte wrote

Pokeroro wrote...

1100 mac oynamıssın ve gold 5sin

CrawL de olan birinin söylemesi güldürdü
 0
PM Link
HardHurt'un kendi kastığını okunun Ne kadar iyi olduğundan biliyorum bu eloyu elde edebilecek pvpsi var.
 0
PM Link

SilenceUHC wrote

HardHurt'un kendi kastığını okunun Ne kadar iyi olduğundan biliyorum bu eloyu elde edebilecek pvpsi var.

Güldürdün
 0
PM Link
Niye ki? Bence elinde bir kanıt varsa banlatmayı deneyebilirsin. Bir kanıt yoksa kendi kastı demenin de anlamı kalmıyor. Ama sen bilirsin.
 0
PM Link
Automatically Deleted
 0
PM Link
Türklere karşı olumsuz yargıların olmasi cok normal benim de var.
Turkler fazla milliyetçi sürekli başka türkler bulma chatte turkce konusma ihtiyacı var. Sg de takim olam biziz, chatte boş yapan biziz, lagli olan biziz, surekli ban yiyen biziz, kötü appeal yazanlar da biziz, ingilizce konuşamayan biziz. Bunlari yapmiyorsaniz üstünüze alinmaniza gerek yok ama büyük bir kisım böyle ve turk oyuncu sayisi fazla olunca daha göze çarpıyor.
 0
PM Link
@Radioactivebeans Evet haklısın dediğin gibi. Ben badlion topluluğundaki Türkleri ülkemdeki Suriyelilere benzetiyorum. Tıpatıp aynı durum var. Türkler Suriyelileri ülkeye ayak uyduramayıp saçma yaşayışlarından dolayı dışlıyorlar. Burada da Türklere aynı muamele yapılıyor. Türk oyuncuların büyük çoğunluğu 10-13 yaşları arası olduğu için sunucuda nasıl davranılması gerektiğini bilmiyorlar. Bu da bizden nefret edilmesine yol açıyor. Umarım bu yargı düzelir ya ne diyeyim…
 0
PM Link