Store
Subscribe
insancıklar
Şimdi Buraya kafama estiği kadar insancık yazıp onlari açıklayacağım gelip bana gönderilerde sen bana bunu nasil dersin **** fln yazacaklar pekte umrumda sayılmaz bazi oynayişina çok güvenip iyi oynamayanlarada değinicem onlarda yazacaklar çok biliyorsan vs gel fln diye artik mc yi çok oynamiyorum yani bana yaptiğiniz yorumlar artık pekte umrumda sayılmaz.Başliyim bari sonra yazmaya üşenirim.Son Olarak Yazım yanlışını falan hiç takmıyorum siz anlarsiniz. Herkez 1 veya 2 cümleyle anlaticam :P

Roqd-Kendini çok iyi zannedip ölünce çıldıran öldürünce gf yazdiığı adama ölünce ana bacı hiç düşünmeden giren 15 yaşındaki bir ''insancık''

HardHurt- Hardhurt'u severim sadece 100 eloyu 1 elo kasmasını yakıştıramadim Elo Decay gelecek o zaman ne yapacak Merak Ediyorum :)

dogukan_hi- Bu gereksiz çocuk hakkında konuşmaya gerek bile yok herkeze ana baci söven bir '' insancık ''

Saidwi-Hiç bir konuşmuşluğum yok fakat dia olup banlaninca hile değilim demesi garibime gidiyor. Dediğim gibi konuşmuşluğum yok.

Bcofido-Severim.Hiç toxic vs. değil tr communitysindeki 2 3 iyi insandan birisi :P

SilenceUHC- bcofido gibi

AlphaReturn-Severim fakat çoğu kişi tarafindan hile deniliyor ne kadar doğru bilemem ve 2 hesaptata dia olan birisi (fair) ile :P

FurkanAllen-İşi düşünce arayan Bir ''insancık''

xComboPower-Daha ismini bile duymamiş olabilirsiniz tanınmak için uğraşan banlaninca banlatan kişiye ana baci sövüp rape lafi yapan bir ''insancık''

SametBilge-24-25 cps abimiz pro len mq -has ban yedim len

DivineXenty-Bazen Sevdiğim bazen sevmediğim garip bir insan

Alpistrafe-6 kişilik bir ekiple bir kişiye hile diyen fakat o hile diyenin ban yememesine rağmen ekiplerindeki 6 kişininde ban yemesi :/
Alpistrafe abim dia len mq

portes-Sırf Forumlarda ismi olduğu için yazdim eğer kim olduğunu biliyorsaniz yazarsiniz

Myqs-Açıkcası sevmiyorum fakat seven varsa bilmiyorum ama eskiden arkadaşken hiç bir kötülüğü olmamiştı :P

Kor3l-Kendini çok iyi oynuyor zannedenlerden biri 1 elo 1elo 2172 ye çıkıp karşısına 1800 gelince eli ayaği titreyip oklarini bitiren bir ''insancık''

Merryzz-Tek amaci insanlari banlatmak olan bir '' insancik ''

Bu Kadar şimdi aşşağıya gelip diyecekler sen kimsin lan mq fln filan açıkcası ben sizin gibi taninmaya çalışan biri değilim tr communitysinde tanınmayı pekte istemiyorum zaten Neyse Hadi eyw

Bu arada kaç tane banın var bu hesapta diyecekler bu hesap freealt dan yani benim fln değil :)

2
PM Link
:)
 0
PM Link
Tek amacın insanları banlatmak diyorsunuzda, benide zamanında çok banlattılar bende hak etmeyen insanları banlatıyorum zaten banlattığıma üzüldüğüm bu güne kadar 1-2 kişi oldu geri kalanları zaten hiçkimse sevmiyor veya o kişinin gerçekten hakkı ile başarı elde ettiğini düşünmüyor. Ayrıca yazdığın postu beğendim kim olduğunu merak ediyorum :)
 0
PM Link
Çoğuna katılıyorum
 0
PM Link
Ben nerdeyiiiim :p neyse önemli değil , birkaç kişi hakkındaki yorumlarına katılmıyor olsanda genel olarak katılıyorum sana , gerizekalılarla dolu bi community’deyiz ama çocukken bağlandık oyuna

TR community’sine hoşgeldiniz
 0
PM Link
Kaan Punch abim neden yok len mQ
 0
PM Link
kim olduğunu bile bilmiyorum işim düşünce ne zaman aramışım seni ? :D
 0
PM Link

FurkanAllen wrote

kim olduğunu bile bilmiyorum işim düşünce ne zaman aramışım seni ? :D

Zaten Bu isimle kimse tanimiyor beni + olarak tanıdıklarımın çoğu konuşurken işin düştüğünde pat diye yanlarina gittiğin için yazdim
 0
PM Link
Hardhurt- kendisini severim bayadır tanıyorum her sezon başarı gösteren ve legit bi türk fair veya random kasması umrumda değil.
Myqs- ırkçı şizofren ve troll biri iyi oynuyor diyebilirim ama kişiliğini sevmiyorum
Bcofido/SilenceUHC- communitynin en iyi ve zararsızları
portes- 6 aydır tanıyorum iyi biri ve iyi oynuyor
KOR3L- kendisini tanımıyorum kötü biri değil gibi gözüküyor elo işlerini bilmiyorum
Dogukan_hi- iyi oynuyor ama toxic severim
Dahteus- arkadaşım bikaç banı var nedeni hilelere ölünce çıldırması

0
PM Link

Kykyswann wrote

FurkanAllen wrote...

Zaten Bu isimle kimse tanimiyor beni + olarak tanıdıklarımın çoğu konuşurken işin düştüğünde pat diye yanlarina gittiğin için yazdim

özelden yaz bana kim olduğunu merak ettim
 0
PM Link

Flaurenn wrote

Kaan Punch abim neden yok len mQ

Onun Hakkında Yazmak için uğraşmaya bile değmez fakat seni mi kıracaz :)

2100 elo videosunda video kastiği için pvp atamiyorum diyip bi yayincinin klibinde 6 block pvp sini konuşturan ADAM gibi ADAM
 0
PM Link

Kykyswann wrote

Onun Hakkında Yazmak için uğraşmaya bile değmez fakat seni mi kıracaz :)

2100 elo videosunda video kastiği için pvp atamiyorum diyip bi yayincinin klibinde 6 block pvp sini konuşturan ADAM gibi ADAM

Hah şimdi oldu :D
 0
PM Link

DivineXenty wrote

Hardhurt- kendisini severim bayadır tanıyorum her sezon başarı gösteren ve legit bi türk fair veya random kasması umrumda değil.
Myqs- ırkçı şizofren ve troll biri iyi oynuyor diyebilirim ama kişiliğini sevmiyorum
Bcofido/SilenceUHC- communitynin en iyi ve zararsızları
portes- 6 aydır tanıyorum iyi biri ve iyi oynuyor
KOR3L- kendisini tanımıyorum kötü biri değil gibi gözüküyor elo işlerini bilmiyorum
Dogukan_hi- iyi oynuyor ama toxic severim
Dahteus- arkadaşım bikaç banı var nedeni hilelere ölünce çıldırması

Dahteus u bir kez olsun görmüşlüğüm vs. yok Kor3l i emin ol bi kere kesersen çirkefliğini görüceksin hardhurt a katılıyorum ama 100 eloyu 1 1 kasip 2300 elo videosuna sezon başındaki vs leri koyduğu için yazdim

onun dışında myqs yorumuna sesli güldüm :D
 0
PM Link
Postu çok sevdim 1-2 kişi dışında dediklerin %100 doğru. Benim için yazdığını beğendim ama biraz daha açsaydın daha da mutlu olurdum :)
Bu arada "bcofido" denilen arkadaşla tanışmak isterim benim gibiyse.
 0
PM Link

SilenceUHC wrote

Postu çok sevdim 1-2 kişi dışında dediklerin %100 doğru. Benim için yazdığını beğendim ama biraz daha açsaydın daha da mutlu olurdum :)
Bu arada "bcofido" denilen arkadaşla tanışmak isterim benim gibiyse.

Zaten farkındaysan çok uzun yazdiğim için uzatmak istemedim o yüzden direk bcofido gibi yazdim çünkü sen istesen de küfür edemiyorsun :D
 0
PM Link
Eyvallah. Birde tanıyor muyum seni veya sen nerden biliyorsun :D
 0
PM Link

SilenceUHC wrote

Eyvallah. Birde tanıyor muyum seni veya sen nerden biliyorsun :D

Herkezin ağzında bu soru var zaten :)
 0
PM Link
Açıkla hepimizin içi rahatlasın
 0