Store
Subscribe
PVPCİLERİ DEĞERLENDİRİYORUZ GÜÇLERİMİZİ TEST EDİYORUZ
Aklıma gelenlerin neyde iyi oynadıklarını nasıl oynadıkları kısa kısa anlatacağım unuttuklarımı ekleyeceğim. (Kendi görüşlerim)
*Birde ben SilenceUHC bu alt hesap!

HardHurt: Eski arkadaşım ama 3 yıldır nasıl oynadığını anlamıyorum. iyi oynadığı apaçık belli. Ok atış şekli benimkiyle aynı.

Descript_: Arada ağzıma ediyor iyi oynuyor. Okunu beğeniyorum.

Gurvann: Rod trick güzel atıyor ve sesini çok seviyorum.

AlphaReturn: Pvp'sine hasta olduğum sayılı oyunculardan biri. Türkiye'nin en iyi oyuncuları arasında aday olabilir. İyi olmadığı hiçbir şey yok. Arkadaşım olduğu için değil gerçekten çok başarılı.

Dogukan_hi: Bekleyip olta atıp saldırıyor deli oluyorum ama iyi oynuyor bence.

SametBilge: 1 kere kapıştım ama ondada bilmeden ghost attım kusura bakma .d

Alpistrafe: Fightlarımız 3 saat sürüyor benim dışımda herkese ok atabilen pvpsi gaayet iyi bir arkadaş. Bekleyip falan vuruyor güzel yani

Myqs: İsmine bakınca sinirleniyorum fight atarken elim terliyor iyi oyuncu hakkını yiyemem. Oltası iyi.

Roqd: İyi oynadığını düşünüyorum ama ne zaman fight atsam yanlış bir şey yapıyor gereksiz yere ölüyor panik yapmasa güzel olacak. Yoksa iyi oynuyor.

Radioactivebeans: Ulan Crsxexz denen adama bile 1 kalple ölüp zorlarken bunu okta hiç alamadım en iyi Archer diyebilirim başarılı, güzel.

Kolaydim: Pvp'sini hatırlayamadım ama kendisi iyi birisi.

FurkanAllen: Klasik minecraft pvp oyuncusu üstün bir yetenek sezemedim ama iyi yani.

MadeInTurkey: 1'e 1'de çok eşit gidiyoruz çok lav spam yapıyor(koyuyor yani), oku da güzel. Full attack yapıyor afallıyorum ama nasıl oluyorsa Allah bana güç veriyor bende alıyorum. Gaaayet güzel oyuncu

*Yazmadıklarım aşağı yazsın ekleyeceğim!
 1
PM Link
Myqs:Low

25 kişi +1 ledi
 3
PM Link
+1
 0
PM Link
Bence Yetenek diye bir şey yok zaman ayırırsan iyi oynamak için uğraşırsan kendiliğinden iyi oynamaya başlıyorsun
 0
PM Link
aga be
 0
PM Link
@DeleteKebab where am i
 0
PM Link

DivineXenty wrote

@DeleteKebab where am i

http://prntscr.com/j2gftx
 0
PM Link
bende seni seviyom - gurvan baban
 0
PM Link
ben aga istersen vs atabiliriz zaten önceden atmıştık tanırsın - ahmet güven
 0
PM Link
Merryzz nerde
 0
PM Link
merryzz pvpci mi :P
 0
PM Link
@Pokeroro merryzz new random 6 ay once turemis veled demi
 0
PM Link
Merryzz adından 1.5 hafta önce beni banlattıktan sonra haberim oldu.
 0
PM Link
@SilencePipi vay be 1 kere banlattim diye demek bu kadar benden nefret ettin sen beni tanimiyorken bile ben seni taniyip senin iyi biri oldugunu dusunuyordum sana kac kere yazdim ozur diledim ama halen inadim inat diyorsun neyse kendi kararin yapabilecegim bisey yok. Fakat seni halen iyi biri olarak goruyorum ve sana saygi duyuyorum
 0
PM Link
Ben sana senden nefret ettiğimi söylemedim. Türkün Türk'e yapması üzdü o kadar. Yapacak bir şey yok olacağı buymuş. Üstelik yazdığını hiç görmedim.
 0
PM Link
Sana ulasacak biryer bulamadigimdan alpha ve myqsye kac kere yazdim onlar sana soylerler diye dusunmustum
 0
PM Link
Can somebody (translator) translate this to eng? Ty
 0
PM Link
my opinions about turkish pvpers @Bluiishh

HardHurt: he is my old friend but its been 3 years and i still dont know how does he play. he is good obv.His bow style is same as mine
Descript_: Sometimes he fuck me up. i like his bowstyle

Gurvann: He is good at rod-tricking and i love his voice

AlphaReturn: i really like his pvp,he is good at every kit and im sure that he is one of the best turkish pvper.

Dogukan_hi: he always wait for rod trick but i think he is good.

SametBilge: I just fought you once but i ghosted you sry :c
Alpistrafe:((CHEATER))
Myqs: Your ign makes me mad , my hand sweats when i fight w you,i admit he is good.He is good at rod
Roqd: i think he is good but he panics everytime,if he doesnt panick he is pretty good

Radioactivebeans: this dude is best archer,even Crsxexz killed him with 1 heart

Kolaydim: I dont remember his pvp but he isa nice person

FurkanAllen: Classic minecraft pvper but good

MadeInTurkey: lavaspammer and aggressive player , idk why but god helps me everytime and i win. thank you god
 1
PM Link
Me ?
 0
PM Link
MyQs LoW LeN mQ
 0
PM Link