Store
Subscribe
ez
ez yazmanin mute sebebi olmasinin nedenini aciklayabilecek bir sahis var mi?
 0
PM Link
Eating zone demek yeme alanı ;)) ne yersin bilemem
 0
PM Link

HardHurt wrote

Eating zone demek yeme alanı ;)) ne yersin bilemem

QWKQWKQWKQWQKJDKSADSADSALAKDKQJWQKWQWQOWQQWKKQDSSADKSADDSAKSAKDSDASKJDSA
 0
PM Link
Boşvar aga 3£ yazalım aynı anlam.
 0
PM Link

bcofido wrote

Boşvar aga 3£ yazalım aynı anlam.

https://prnt.sc/j4r875 yooo
 0
PM Link
Herhangi bir oyuncu aldığınızda "EZ" kelimesini kullanırsanız , o oyuncunun gururuyla oynamış olursunuz. Oyunda herhangi bir mesajı kullanabiliriz Örnekler şunlardır ; "GF,GG,GL" gibi gibi kelimeler kullanabiliriz. Ama illaki ez yazmak istiyorsanız "Kolaydın" yazın daha iyi. En azından karşınızdaki kişinin hırsı artar ve kendini geliştirmeye başlar ve Türklerin PvP'si daha hızlı gelişir. Türkler için ^^.
 0
PM Link

ResponkyBaba wrote

Herhangi bir oyuncu aldığınızda "EZ" kelimesini kullanırsanız , o oyuncunun gururuyla oynamış olursunuz. Oyunda herhangi bir mesajı kullanabiliriz Örnekler şunlardır ; "GF,GG,GL" gibi gibi kelimeler kullanabiliriz. Ama illaki ez yazmak istiyorsanız "Kolaydın" yazın daha iyi. En azından karşınızdaki kişinin hırsı artar ve kendini geliştirmeye başlar ve Türklerin PvP'si daha hızlı gelişir. Türkler için ^^.
aklını şeklini sikiyim
 0
PM Link
Hissetmiyorum çünkü o şey şuan senin o götünde ^^.
 0
PM Link
Karsidaki kisinin gururu derken? Arkadasim ben senin anani sikeyim orospu cocugu amina kodugumun ezigi demiyorum ki sadece vs'nin kolay oldugunu easy oldugunu belirtiyorum,herhangi bir sahsa karsi bir hakaret yok bu arada mesala Loser yazidign zaman bu dogrudan kisiye hakarettir fakat easy'de hehrangi bir hakaret bulunmamaktadir tamamiyen vs'nin nasil gectigini belirtmis olursun.
 0
PM Link
Dostum ben yaşadıgım duyguyu anlıyorum mesela ArenaPvP'de rank kasıyorum adam kesiyor EZ yazınca bana böyle bir haller oluyor yani kişinin , duyguna bağlı birşey bu . Ama Badlion'ın bu sebepten mutelediğide olabilir :/
 0
PM Link
Benim belirttigim sey ile senin anladigin sey cok ayri seyler,dedigim gibi herhangi bir kisiye karsi hakaret yok tamamen zor olmadigini kolayca kestigini belirtmek icin kullanilir ez fakat suan ki insanlar kestigi adamlara karsilik toxiclik amacli ez yaziyorlar,sirf bu gerizekali embesiller yuzunden mute olmasi son derece sacma
 0
PM Link