Posted on 12 April 2018 - 08:58 PM
ez yazmanin mute sebebi olmasinin nedenini aciklayabilecek bir sahis var mi?Posted on 13 April 2018 - 08:28 AM
Eating zone demek yeme alanı ;)) ne yersin bilememPosted on 13 April 2018 - 08:29 AM
HardHurt wrote
QWKQWKQWKQWQKJDKSADSADSALAKDKQJWQKWQWQOWQQWKKQDSSADKSADDSAKSAKDSDASKJDSA
Posted on 13 April 2018 - 08:37 AM
bcofido wrote
https://prnt.sc/j4r875 yooo
Posted on 16 April 2018 - 09:59 AM
Herhangi bir oyuncu aldığınızda "EZ" kelimesini kullanırsanız , o oyuncunun gururuyla oynamış olursunuz. Oyunda herhangi bir mesajı kullanabiliriz Örnekler şunlardır ; "GF,GG,GL" gibi gibi kelimeler kullanabiliriz. Ama illaki ez yazmak istiyorsanız "Kolaydın" yazın daha iyi. En azından karşınızdaki kişinin hırsı artar ve kendini geliştirmeye başlar ve Türklerin PvP'si daha hızlı gelişir. Türkler için ^^.Posted on 16 April 2018 - 10:44 AM
ResponkyBaba wrote
Posted on 16 April 2018 - 10:49 AM
Hissetmiyorum çünkü o şey şuan senin o götünde ^^.Posted on 16 April 2018 - 10:56 AM
Karsidaki kisinin gururu derken? Arkadasim ben senin anani sikeyim orospu cocugu amina kodugumun ezigi demiyorum ki sadece vs'nin kolay oldugunu easy oldugunu belirtiyorum,herhangi bir sahsa karsi bir hakaret yok bu arada mesala Loser yazidign zaman bu dogrudan kisiye hakarettir fakat easy'de hehrangi bir hakaret bulunmamaktadir tamamiyen vs'nin nasil gectigini belirtmis olursun.Posted on 16 April 2018 - 04:10 PM
Dostum ben yaşadıgım duyguyu anlıyorum mesela ArenaPvP'de rank kasıyorum adam kesiyor EZ yazınca bana böyle bir haller oluyor yani kişinin , duyguna bağlı birşey bu . Ama Badlion'ın bu sebepten mutelediğide olabilir :/Posted on 16 April 2018 - 05:34 PM
Benim belirttigim sey ile senin anladigin sey cok ayri seyler,dedigim gibi herhangi bir kisiye karsi hakaret yok tamamen zor olmadigini kolayca kestigini belirtmek icin kullanilir ez fakat suan ki insanlar kestigi adamlara karsilik toxiclik amacli ez yaziyorlar,sirf bu gerizekali embesiller yuzunden mute olmasi son derece sacma