Store
Subscribe
En çok ban yiyen türk
ben başlıyorum bu benim görüşüm
1-IMPR
2-HasanKarahan
 0
PM Link
Lütfen dürüst bir konuşma açalım. Küfürlerimize dikkat edelim. Aksi takdirde siteden banlanabilirsiniz. İyi Günler.
 0
PM Link
Böyle konu açmışsında seninde yazdığın kişilerden fazla bir farkın yok
 1
PM Link

wcqd wrote

Böyle konu açmışsında seninde yazdığın kişilerden fazla bir farkın yok

saidwi :D kendine bak bence
 0
PM Link

xSychoNeverDie wrote

wcqd wrote...

saidwi :D kendine bak bence
kendine bak bence yazmışsında benim sizin gibi insanlarla alakam yok sadice 2 ay önce kanka olduğun kişilere şuan dis atman salakça sana yakıştıramadım
 0
PM Link

wcqd wrote

xSychoNeverDie wrote...

kendine bak bence yazmışsında benim sizin gibi insanlarla alakam yok sadice 2 ay önce kanka olduğun kişilere şuan dis atman salakça sana yakıştıramadım

yanlız sen geldin bana bunu dedin senle kavgam yok
 0
PM Link
ne boş yaptınız ya
 0
PM Link

Myqs wrote

ne boş yaptınız ya

K
 0
PM Link

xSychoNeverDie wrote

wcqd wrote...

yanlız sen geldin bana bunu dedin senle kavgam yok
kavgan olmaya bilir benimle kavgali değilsen bile diğer insanlara davranışın saçma ben zaten onu diyorum İbrahim sabancı diyip duruyorsunda o çocuğun senin ortamındaki insanlardan fazla bir farkı yok onu diyorum biliyorsundur belki ömerbeyin 50 den fazla badlion banı var
 0
PM Link

xSychoNeverDie wrote

1-Yusuf Strong
2-IMPR
3-HasanKarahan
 0
PM Link

xSychoNeverDie wrote

1-YusufStrong
2-IMPR
3-HasanKarahan
 0
PM Link

xSychoNeverDie wrote

xSychoNeverDie wrote...

yani burda bu benim görüşüm demek istedin anladım fakat zaten editlemişsin orda kabak gibi "edited 20:23" yazıyor boşver daha uzatma konu uzadıkça uzuyor
 0
PM Link
iMamiUHC'yi unutmayın xd
 0
PM Link
ULVİSTRAFE AG 60 70 GCHEAT BANI VAR :d
 0
PM Link
lan full boş yapıyosunuz amk
 0
PM Link
50 den fazla evade var benim adıma yavrum benim(en fazla 15 tanesi benim) :) toplam 3 adet gcheat banım var evade ile hileden ban yemek farklı şeyler ki bunu sen benden daha iyi biliosundur yediğin banlarla :V he bu arada o evadelerin hepsinin benim olmadıgını archbot bile makalesinde söledi "türkiyede bulunan oyuncular %33 ihtimalle aynı dinamik ip den dolayı farklı hesaplardan ban evasion yiyorlar" kodumun cahili anca laf atan karı kılıklı asosyal sabahlara kadar pc başında oturan weled seni.
 0
PM Link
weled
 0
PM Link
bak şuan 50 tane banım bak var bak şuan 100 oldu geldimi?
 0
PM Link
AWDÇĞJWAĞDPAWOJD*
 0
PM Link
@Sirinleyelim_420
 0
PM Link