Subscribe
B.A.C - 2.0 (Artıları ve Eksileri)
Posted on 16 April 2018 - 12:40 PM
Başlıktan da anlaşılacağı üzere 2 gün önce BAC 2.0'ı 40TL gibi bir fiyata aldım. Aklınızda soru kalmasın hepsini yanıtlamaya çalışacağım.Artıları:
- Yalan değilmiş FPS boost fazlasıyla işe yarıyor, droplar oldukça azaltılmış. Oyuna RAM vererek FPS'i daha da artırabilirsiniz
- Arayüz çok güzel olmuş menüde dolaşırken kafanız karışmıyor ve fazlasıyla özellik eklenmiş
- Closed Beta'ya özel çıkan "Badlion Cape"in tasarımı hoş olmuş. İleri zamanlarda diğer oyuncular arasında farkınızı gösterebileceksiniz
- Oyun içi mod menüsü de kullanışlı olmuş. İster modları tek tuşla kapatın, ister konumlandırın, renklendirin, vs vs vs sayamadığım bir sürü güzel şey var
- Gecikmeli vuruşlar azalmış, daha sizi oyunda hissettiren vuruşlar bunun yerini almış. (Biraz pay to win tarzı olmuş hoş değil yani)
Eksileri:
- Crash sorunu hala tam giderilmemiş oyun ortasında crash yiyebiliyorum umarım yakın zamanda düzeltilir. Sonuçta Beta'da.
- Serverlara çıkış-giriş süresi uzamış. Ranked'da oyundan atarsa yada yanlışlıkla çıkarsanız geçmiş olsun çoktaaan öldünüz.
Başarı Yüzdesi: %80 beğendim.
*Aşağıya başka sorularda yazabilirsiniz elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım.
Posted on 16 April 2018 - 01:54 PM
Almadım ama gördüğüm kadar baya iyi bi client umarım yakın zamanda eksikleri halledildikten sonra çıkarPosted on 17 April 2018 - 05:49 AM
satın aldım çalışmadı iade yapmak zorunda kaldım :(Posted on 17 April 2018 - 08:00 AM
Bence bac 2.0 gayet güzel olmuş artıları baya çok eksileri ali'nin dediği gibi crash sorunu var yakında fixlenir ztn alsammı almasammı diye düşünenler varsa alın bence verdiğiniz paranın hakkını veriyor hitlerinizi daha güzel yapıyo ve kb nizi azaltıyo özellikle pot'da baya iyi bi client ping sorunuda düzeltilmiş-SevBanned
Posted on 19 April 2018 - 03:46 PM
Çok yakında bedava olmasını bekliyoruz.Posted on 21 April 2018 - 04:09 PM
@SweaterRod kardeş muteliydim bi discord eklesene Ümit#5242