Subscribe
My Badlion Experince (ÖNEMLİ POST)
Last edited on 16 April 2018 - 03:15 PM by FurkanAllen
Badlion Artık Eskisi Kadar Oyuncu Çekemiyor Sizce Neden? Bence Eski Oyuncu Sayısına Ulaşabilmesi İçin Yenilikler Gelmesi LazımBattle Royale Getirdiler Az Çok Tutuldu 18:00'da cc oldschool uhcsi 60 kişi ile başladı zaten gece açılan uhclerde maximum 80 kişi ile başlıyor çok eskiden bundan 1-1.5 yıl önce uhc everyone olduğu zaman anında dolardı bazen giremezdik her uhc 250 kişinin üstünde başlardı şimdi ise en fazla 250 kişi başlıyor uhcler. yeni arena pvp kitleri getirdiler battle royale getirdiler insanlar meetup'da clean olayından rahatsızlardı no clean gibi birşey getirdiler her türlü yeniliği yaptılar fakat ginede eskisi gibi tutulmadı
sizce ne gibi bir yenilik veya ne yapmaları gerekli eski oyuncu sayısını çekebilmeleri için. Bana Göre ;
———————————————————————————————–
To2 Battle Royale Getirilmeli.
Arena PvP'de 20 tane oynama hakkı veriliyor arttırılmalı.
Her Hafta Turnuva Olmalı örnek : 2v2 buhc turnuvası veya redrover felan 1. olana lion+ vesayre
———————————————————————————————–
Sizde Görüşlerinizi Yazın.
Posted on 16 April 2018 - 03:29 PM
Toxic oyunculari badliondan banlamalari lazim :PPosted on 16 April 2018 - 03:32 PM
S12 nin aynısı veya sezon 14 geri dönsün hiç olmadı sezon 15. Uhc ya eskisi gibi olsun caveler bok gibi 1 saatte border daha çok oyuncu çeker bence veya 6.0 a dönülsün unranked sınırsız olsun bide sg de enerald 5 falan sistemi geri gelsin ve sg lobisi eklensinPosted on 16 April 2018 - 04:18 PM
Badlion eski oyuncularını tekrar kazanmak için Badlion 2.0'a geçmesi gerek. Survival Games için söylüyorum. Daha hızlı rank kasılıyordu ve Oyun türlerini herkes kavramıştı 2.1'de Elmas Kılıç bugu çıktı ve herkes kılıç alıp etrafındakini öldürüyordu çünkü hızlı rank kasmak için 2.0 ve 2.1 tekrar dönmesini isterim. Neyse yani bu benim görüşüm herkes kendi görüşünü , bu forumda belirtebilir ^^.